Palveluita asiakkaiden todellisiin tarpeisiin

 

 

Tarjoamme laajan palvelukokonaisuuden puhtaanapidon eri tarpeisiin, asiakkainamme on mm. terveydenhuollon, kaupan, liikenteen, rakentamisen, julkishallinnon ja kiinteistösijoittamisen asiakkaita. Olemme jakaneet palvelumme kahteen hinnoittelumalliin, joilla pystymme entistä paremmin vastaamaan markkinoiden vaatimuksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Valitsitpa sitten kumman hinnoittelumallin tahansa, voit olla varma työn laadusta.

Meranti Siivous Plus

Meranti Siivous Plus sisältää puhtauspalvelujen toimittamisen kiinteään, ennalta sovittuun hintaan. Siivous toteutetaan yhdessä mietityn puhtaustason mukaisena ylläpitosiivouksena, keskittyen kunkin siivottavan kohteen tärkeimpiin asioihin. Siivous Plus soveltuu erityisesti asiakkaille, joiden siivoustarpeet pysyvät samoina, eivätkä vaihtele voimakkaasti esimerkiksi vuodenajan, kävijämäärän tai muun syyn johdosta. Siivous Plussaa voidaan tarvittaessa täydentää erilaisilla lisäpalveluilla. Siivous Plussassa yhdistyy korkea työnlaatu edullisiin ennakoitaviin kustannuksiin. Siivous on aina tarkoituksenmukaista ja siivouksen tavoitteena on poistaa häiritsevä, haitallinen ja vaarallinen lika sopimukseen kirjatussa laajuudessa.

 

Meranti Premium

Meranti Premium soveltuu asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää eri käyttö- ja kulutusasteen sekä eri kone- ja käsityömenetelmien tuomat aika- ja hintavaihtelut. Meranti Premiumin asiakkaana saat käyttöösi käyttämämme Pancompin työnhallintajärjestelmän raportit siivouskohdekohtaisesti, toiminta on siten täysin läpinäkyvää. Voit tarkistaa milloin vain tehdyt työtunnit ja työn sisällön, esimerkiksi yhdistelmäkoneen käytön. Meranti Premiumia käyttämällä maksat ainoastaan tehdyn työn ja tuloksen mukaan.

 

Lue Tekesin kommentit Merantista palveluliiketoiminta.fi -sivustolta >

 

 

Oheisista linkeistä löydät tarkempaa tietoa palveluistamme. Jos et löydä sopivaa Merantin palvelua, ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.

 

Yhteydenottopyynnön Merantin myyntihenkilölle voit lähettää sähköisellä lomakkeella tästä. Voit myös lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen .

 

OIkealla olevaa linkkiä painamalla voi halutessasi täyttää yrityssiivouksen alkukartoituslomakkeen.