Avoimet työpaikat

Moniosaaja/siivooja 

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9420544?searchPhrase=meranti&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1


Rakennus- ja keikkasiivooja
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9439098?searchPhrase=meranti&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Siivooja 

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9403955?searchPhrase=meranti&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Siivooja, osa-aikainen ylläpitosiivous

Haemme jatkuvasti palvelukseemme osa-aikaisia ylläpitosiivoojia. Odotamme työntekijältä oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta työskennellä vaihtelevina työaikoina. Edellytämme koulutusta tai kokemusta alalta, oma auto on myös eduksi.

Täytä hakemus »

Siivooja, kesätyö (keikka- ja rakennussiivous) Hakuaika 1.3 - 31.5

Haemme vuosittain kesätöihin keikka- ja rakennussiivoojia.  Toivomme aikaisempaa kokemusta loppusiivouksista  ja peruspesuista. Ikkunanpesutaitoa arvostamme myös. Oma auto ja työturvallisuuskortti on eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sen myötä reipasta otetta työhön.Työt alkavat kesän alussa tai  sopimuksen mukaan. Työajat ovat vaihtelevia. Töitä tehdään arkisin sekä viikonloppuisin. Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa työsuhdetta esim. opiskelun ohella.

Täytä hakemus »

Siivooja, kesätyö (ylläpitosiivous) Hakuaika 1.3 - 31.5

Haemme  vuosittain kesätöihin osa-aikaisia siivoojia ylläpitosiivouksiin. Työt alkavat kesän alussa sopimuksen mukaan. Työajat ovat vaihtelevia, töitä tehdään arkisin sekä viikonloppuisin. Työt koostuvat mm. toimistojen ja rappukäytävien siivouksista  sekä kotisiivouksista. Hakijoilta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta otetta työhön. Aikaisempi kokemus alan töistä on eduksi, samoin oma auto. Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa työsuhdetta esim. opiskelun ohella.

Täytä hakemus »Jos olet kiinnostunut työskentelemään Merantilla tulevaisuudessa ja haluat jättää avoimen hakemuksen, siirry täyttämään Merantin rekrytointilomake.