MerantiAkatemia neuvoo ja kouluttaa

Puhtaus on monimutkainen asia

Kuinka puhtautta hallitaan? Miten ostaa puhtauspalveluja? Mikä merkitys siivouksella on hyvinvoinnille ja turvallisuudelle? Miten Insta 800 -standardia käytetään puhtauspalvelujen laadun arvioinnissa? Kuinka siivota tehokkaasti?

 

Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin antaa MerantiAkatemia, joka vastaa Merantissa yrityksen asiantuntija- ja koulutuspalvelujen toteuttamisesta.

 

Palvelut on tarkoitettu yhteistyökumppaneillemme, asiakkaillemme ja puhtauspalvelujen hankinnoista vastaaville. Lisäksi MerantiAkatemia kouluttaa omaa henkilökuntaamme sekä puhtausalalle rekrytoitavia.

 

MerantiAkatemia tuo puhtausalan parhaat asiantuntijat neuvomaan, opastamaan ja ratkaisemaan haastavatkin tilanteet. Se lisää tietämystä puhtauspalvelujen järkevästä ostamisesta sekä tehokkaasta hallinnoinnista. Akatemia toteuttaa niin yksittäisiä toimeksiantoja kuin pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Puhtausalalla jo toimiville ammattilaisille MerantiAkatemia tarjoaa alan uusimmat tiedot ja kehittää näiden osaamista. Koulutuksessaan se hyödyntää uusimpia teknisiä ratkaisuja – muun muassa virtuaalista oppimisympäristöä.

 
Siirry MerantiAkatemian nettisivulle »                                                                                                                                              Lataa MerantiAkatemia -esite »