Case Studio Ollila

 

Meranti uusi Studio Ollilan
lattian Dr. Schutzilla

 


Ennen kuin oululainen valokuvausliike Studio Ollila muutti uusiin toimitiloihinsa, täytyi tilojen lattia uusia. Aikaisemmin myymälänä toimineen huoneiston lattia oli kulunut ja myös väärän värinen. Sisustussuunnittelun tehneen SISU Interiorin neuvosta Studio Ollila turvautui remontissa saksalaiseen Dr. Schutz -menetelmään. Lattian uusimistyön suoritti Meranti, joka on sertifioitu Dr. Schutz -urakoitsija.

Dr Schutzin avulla vanhat ja kuluneet lattiat voi helposti kunnostaa uuden veroisiksi. Menetelmä tekee lattian päälle kestävän ja suojaavan pinnoitteen, joka myös muun muassa helpottaa siivousta, vähentää perushuollon tarvetta ja estää erilaisten jälkien muodostumista.

Studio Ollilan studion lattiassa määriteltiin käytettäväksi kolmea eri väriä, joiden avulla rajataan kuvausalueita. Lisäksi studion yhdessä seinässä on tehosteväri, jonka haluttiin toistuvan täsmälleen samanlaisena myös lattiassa.

”Värisävyt ovat
juuri oikeat”

Vanhan lattian pinnoittaminen kesti muutaman päivän ja onnistui erinomaisesti. Korjattavaa pinta-alaa oli noin 120 neliömetriä. ”Meranti teki remontin juuri kuten sovittiin. Aikataulu piti ja lattiasta tuli sellainen kuin oli suunniteltu. Värisävyt ovat juuri oikeat. Ja kunnoltaan lattia on nyt kuin uusi”.

Myös hintaan Studio Ollilassa ollaan tyytyväisiä. Dr. Schutz tuli selvästi edullisemmaksi kuin uusi lattia.
 

Dr. Schutz -menetelmä perustuu lattian käsittelyyn polyuretaanipinnoitteella. Menetelmä on tarkoitettu muun muassa erilaisten julkisten tilojen, toimistojen, kauppojen, sairaaloiden ja vaikkapa koulujen lattioiden pinnoittamiseen. Vanhoja lattioita ei tarvitse poistaa eikä toimintaa tiloissa keskeyttää pinnoituksen ajaksi. Menetelmä sopii esimerkiksi linoleumista, vinyylistä, kumista tai epoksista tehtyjen lattioiden kunnostukseen.

 

Paluu asiakkaat -sivulle  »