SpaceVac puhdistaa yläpölyt tehokkaasti

28.09.2016

Meranti on hankkinut käyttöönsä SpaceVac-imurin, jonka avulla korkealla sijaitsevien pintojen puhdistaminen käy ketterästi ja turvallisesti. Uusi laite on ollut yrityksen käytössä puolisen vuotta. Kokemukset siitä ovat erittäin hyviä.

Hallintojohtaja Anne Järvenpää Merantista kertoo yläpölyjen poistamisen käyvän nyt paljon entistä kustannustehokkaammin, sillä laitetta käytetään lattiatasolta. Vaikeasti liikuteltavia ja kalliiksi käyviä nostureita ei enää tarvita. SpaceVacin tarjoama kustannussäästö on jopa 50 prosenttia.

”Pitkien hiilikuituputkien ansiosta SpaceVacilla yltää aina noin seitsemän metrin korkeuteen. Putket ovat niin kevyet, että ne on helppo hallita. Erilaisten suuttimien ja väliosien avulla laite taipuu puhdistamaan vaikeastikin tavoitettavat paikat”, hän kuvailee.

Hiilikuituputken päässä on videokamera, jonka lähettämän kuvan ansiosta SpaceVacia käyttävä pystyy ohjaamaan suuttimen aina juuri oikeaan paikkaan. Video voidaan myös tallentaa tarpeen vaatiessa. Kameran avulla voidaan lisäksi nähdä moniin sellaisiin paikkoihin, joihin silmä ei yllä.  Esimerkiksi talojen vesirännien puhdistustarve on sen avulla helppo selvittää.

Yläpölyjen puhdistaminen säännöllisesti on tärkeää muun muassa paloturvallisuuden ja sisäilman laadun takia.

 

 

« Takaisin uutisarkistoon