Kätevä tapa tehdä tai kunnostaa lattia: Seamless Cork

28.11.2018

Uusien lattiapäällysteiden asentaminen tai vanhojen lattioiden kunnostaminen on nyt helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen.
Meranti tarjoaa nyt asiakkailleen kokonaan uudenlaisen Dr. Schutz Seamless Cork -tuotteen, joka on hyytelömäisenä levitettävä korkkimatto.

Merantin palveluesimies Antti Rimpeläinen kertoo, että Seamless Cork (saumaton korkki) -lattia on miellyttävän tuntuinen, ääntä eristävä ja vedenpitävä sekä hyvin naarmuja, muita vaurioita ja kemikaaleja kestävä. Erilaisia vakiovärejä on tarjolla 24 kappaletta. Lisäksi erilaisia räätälöityjä värejä on Rimpeläisen mukaan saatavana suuri määrä.


”Seamless Cork -lattiapäällysteen asentaminen käy nopeasti. Hyytelömäinen massa asettuu kahden millimetrin vahvuiseksi päällysteeksi. Kun massa on noin vuorokaudessa kuivunut, sen päälle vedetään Dr. Schutz PU Sealer -lattiapinnoite”, hän selvittää.


Antti Rimpeläinen kertoo, että Seamless Corkia voi käyttää niin kokonaan uutta lattiaa tehtäessä betonialustan päälle kuin vanhaa lattiaa korjattaessa. Jälkimmäisessä tapauksessa Seamless Corkin voi asentaa vanhan lattiapäällysteen päälle, mikäli se on kunnolla kiinni alustassa.

Seamless Cork -massa koostuu muun muassa korkista, pellavansiemenöljystä, puujauhosta, pigmenteistä ja luontaisista täyteaineista. Lataa esite Seamless Corkista.

 

 

 

« Takaisin uutisarkistoon