Meranti 30 vuotta

Merantilla 30-vuotispäivät

05.09.2019

Kuluva syyskuu on Merantille juhlakuukausi, sillä täytämme nyt 30 vuotta.Syntymäpäivämme on tarkasti ottaen syyskuun 6. päivänä. Vietämme sitä työn merkeissä. Toki oman porukkamme kesken juhlimme vähintäänkin kakkukahvien verran.


Meranti perustettiin aikoinaan kolmen hengen voimin. Yksi perustajista oli Antti Pietilä, joka on toiminut Merantin yrittäjänä ja toimitusjohtajana siitä lähtien. Vuosien mittaan yritys on kasvanut noin 90 työntekijän monipuoliseksi ja laadukkaaksi puhtausalan osaajaksi. 

”Edelleen meitä merantilaisia leimaa innostus tehdä töitä puhtausalalla ja kehittää sitä”, myhäilee Antti.

Paljon on Antin mukaan tapahtunut puhtausalalla matkan varrella. Siivousmenetelmät ovat kehittyneet, eikä pelkkä mopin heiluttelu ole enää riittänyt pitkään aikaan. Päinvastoin: erilaisten koneiden ja edistyneiden menetelmien käyttäminen vaatii alalla työskenteleviltä yhä enemmän ammattitaitoa.


Myös siivouksen arvostus on vähitellen noussut.

”Nykyisin ymmärretään entistä paremmin, mikä merkitys laadukkaalla siivouksella on muun muassa sisäilman laatuun, viihtyvyyteen, työturvallisuuteen, pintojen kestävyyteen ja kiinteistön arvon sekä käyttökelpoisuuden säilymiseen sen elinkaaren kaikissa vaiheissa”, mainitsee Antti.


Puhtausalan kehityksen Antti uskoo jatkuvan vauhdikkaasti. Hän arvioi esimerkiksi ympäristöasioiden nousevan entistäkin vahvemmin esille. Siivoaminen on tehtävä niin vähän luontoa kuormittaen kuin mahdollista.

Puhtausalan toimintakenttä myös laajenee koko ajan. Siksi Merantikin tarjoaa monenlaisten siivouspalvelujen lisäksi erilaisia erikoispalveluja sekä puhtaanapidon konsultointia.


Vielä yhden asian Antti haluaa sanoa: ”Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä koko henkilökunnallemme. Teidän kanssanne on hyvä suunnata seuraaville vuosikymmenille.”

 

Merantin vaiheista voit tarkemmin lukea täältä 

 

« Takaisin uutisarkistoon