Kouluttaudu siivousalan ammattilaiseksi Merantille!

05.08.2020

Hae mukaan! Luvassa on uusinta tietoa siivousalalta ja reilu työpaikka.
Siivousalan merkitys ja arvostus ovat kovassa nousussa. Nyt sinulle avautuu tilaisuus kouluttautua alan ammattilaiseksi. Työvoimakoulutuksena toteutettavan RekryKoulutuksen järjestävät yhteistyössä Meranti ja Stara Consulting. Tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Merantin palvelukseen.

 

RekryKoulutus antaa valmiudet toimia vaativissa tehtävissä esimerkiksi ylläpito-, perus-, erikois-, rakennus- ja loppusiivouksen parissa. Sen aikana käydään läpi siivousalan tuoreimmat opit ja tiedot.

Koulutus toteutetaan lähi- ja etäopetuksena. Sen kesto on 60 päivää, joista noin 2/3 on työssä oppimista ja 1/3 koulutuspäiviä sekä henkilökohtaista ohjausta. RekryKoulutus ajoittuu välille 23.9-15.12.2020. Sen kohderyhmänä ovat ne TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja tavoiteammatissa toimimiseen.

 

Hae mukaan! Luvassa on uusinta tietoa siivousalalta ja reilu työpaikka. Hakuaika päättyy 3.9.2020. Tarkempia tietoa TE-palvelujen verkkosivuilla, klikkaa ja tutustu!
 

« Takaisin uutisarkistoon