MerantiAkatemia kehittää merantilaisten osaamista

23.11.2020

Henkilöstön osaaminen on Merantille tärkeä asia. Osaamisen kehittämisestä vastaa meillä MerantiAkatemia, joka tarjoaa monenlaista koulutusta muun muassa työnjohdolle, esimiehille ja koko henkilöstölle. Lisäksi MerantiAkatemia kouluttaa puhtausalalle rekrytoitavia ihmisiä.Viimeksi mainitusta on hyvä esimerkki parhaillaan käynnissä oleva, työvoimakoulutuksena toteutettava RekryKoulutus, jonka järjestämme yhdessä TE-palvelujen ja Stara Consultingin kanssa. Tarkoitus on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Merantin palvelukseen. Näillä näkymin uusi RekryKoulutus järjestetään alkaen tammikuussa 2021.

 

Sisäinen TäsmäKoulutus on Merantissa niin ikään juuri meneillään. TäsmäKoulutus kehittää monipuolisesti merantilaisten ammattitaitoa.

 

MerantiAkatemia tarjoaa lisäksi koko henkilökuntamme käyttöön oppimisympäristön nimeltään HappyWise Trainer 2020. Virtuaalinen oppimisympäristö sisältää kursseja siivouksen eri osa-alueista kuten ylläpito-, perus, rakennus- ja loppusiivouksesta.

 

« Takaisin uutisarkistoon