Meranti Siivouspalvelut Oy osaksi Kotikatua

02.03.2021

Kotikatu Group Oy on hankkinut Meranti Siivouspalvelut Oy:n osakekannan.

            

Lataa tiedote pdf-muodossa »


”Haluamme panostaa entistä enemmän siivoustyön laadun kehittämiseen, parhaaseen mahdolliseen asiakaspalveluun ja palvelun lopputulokseen. Kaupan myötä pääsemme yhdessä kehittämään siivouspalveluitamme entistä toimivammaksi ja palvelevammaksi Oulun alueella. Merantin ja Kotikadun yhteisillä arvoilla palvelemme jatkossakin asiakkaita ketterästi ja luotettavasti paikallisella osaamisella,” kertoo Merantin toimitusjohtaja Antti Pietilä. ”Viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että siivouksen merkitys on tärkeässä roolissa kaikilla toimialoilla. Siivoustyön arvostus on ansaitusti kasvanut, siitä olen tyytyväinen,” Antti jatkaa.

 

”On hienoa saada vahvaa siivouksen osaamista osaksi Kotikatua. Antin ja hänen tiiminsä oppeja on hienoa päästä jakamaan laajemminkin Kotikadulle,” toteaa Kotikadun operatiivinen johtaja Mikko Mäkikyrö. Meranti Siivouspalveluiden henkilökunta jatkaa kaupan jälkeen samoissa tutuissa rooleissa kuin tähänkin saakka. ”Arki jatkuu kuten tähänkin asti - samat tekijät jatkavat hyvää työtä,” lisää Mikko.


Meranti Siivouspalvelut Oy toimii jatkossa osana Kotikatua, mutta jatkaa toimintaansa samalla tutulla nimellä ja yritysilmeellä. Muutoksella ei ole vaikutusta sopimusten sisältöön eikä sopimuksia tarvitse tämän johdosta päivittää, vaan ne jatkuvat entisin ehdoin.


Tässä vaiheessa kaikki yhteystiedot säilyvät ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin ennakkoon.


Mikäli sinulla on kysyttävää uudistuksesta, palveluistamme, mistä tahansa kiinteistösi siivoukseen liittyvästä asiasta tai haluat antaa meille palautetta, olethan yhteydessä.


Yhteistyöterveisin,

 

Antti Pietilä

toimitusjohtaja

Meranti Siivouspalvelut

antti.pietila@meranti.fi

0400 683 813

Teemu Runtti

aluejohtaja

Kotikatu Oulu

teemu.runtti@kotikatu.fi
010 420 8002

Mikko Mäkikyrö

operatiivinen johtaja

Kotikatu Oulu

mikko.makikyro@kotikatu.fi
010 270 8026

 

Kotikatu on paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka tuottaa kiinteistön ylläpitopalvelut kattavasti, vaivattomasti ja luotettavasti. Teemme työt laadukkaasti kerralla kuntoon ja toimimme aina asiakkaamme lähellä, hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Me rakennamme parempaa asumisviihtyvyyttä ja vaalimme hoitamiemme kiinteistöjen arvoa. Tarinamme alkoi vuonna 1989 pienestä paikallisesti toimivasta kiinteistöhuoltoyhtiöstä, jonka tärkein tehtävä oli palvella asiakkaita niin pienissä kuin suurissa tarpeissa nopeasti ja laadukkaasti. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja toimintaamme.

 

Lue meistä lisää: www.kotikatu.fi


 

 

« Takaisin uutisarkistoon