Merantin hartiat levenivät – palvelu jatkuu tutun ketteränä ja laadukkaana

15.04.2021

Yli 30 vuotta puhtaanapitoalalla toiminut oululainen Meranti Siivouspalvelut on nyt osa kiinteistöpalveluyritys Kotikatua. Merantin toimitusjohtaja Antti Pietilän mukaan heidän asiakkaansa kannalta mikään ei muutu: yrityksen nimi ja ilme pysyvät vanhoina tuttuina, ja samat tekijät jatkavat laadukasta työtään.Meranti Siivouspalveluiden ammattilaiset Antti Rimpeläinen (vas.), Heidi Sääskilahti, Marianne Tuomainen, Johanna Sallinen, Sinikka Nissilä ja Antti Pietilä tekevät työtään asiakkaidensa ja heidän kiinteistöjensä parhaaksi. Kuva Sanomalehti Kaleva.

 

Oululainen Meranti Siivouspalvelut Oy siirtyi maaliskuun 2021 alussa tehdyn omistajanvaihdoksen myötä osaksi kiinteistöpalveluita tuottavaa Kotikatua. Merantin Antti Pietilä on vapautunut mies:

“Oma arkeni helpottuu, kun on muitakin vastuunkantajia. Työtä tehdään nyt leveämmillä hartioilla, mutta asiakkaan tarpeisiin vastataan yhtä ketterästi, joustavasti ja laadukkaasti kuin ennenkin. Haluamme viedä Merantin laatua edelleen eteenpäin.”  Lue koko Kalevan artikkeli täältä »


 

« Takaisin uutisarkistoon