Merantin palvelutiimi ratkaisee siivousalan ongelmia ja auttaa

01.09.2022

Merantin toiminnoista vastaava ammattitaitoinen palvelutiimi auttaa ja on valmis ratkaisemaan esille nostamiasi kysymyksiä sekä antamaan apua kaikenlaisissa ongelmatilanteissa, niin tutuissa kuin uusissakin.

Tuttu porukka palvelee sinua ja päivittäinen tekemisemme säilyy kuten tähänkin saakka. Hyvä asenne tekemiseen vie eteenpäin jatkossakin.

 

Merantin palvelutiimi:
 

Marianne Tuomainen

yksikön päällikkö

marianne.tuomainen@meranti.fi

p. 050 477 8598

 

Tiina Rauhio-Räisänen

palvelukoordinaattori

tiina.rauhio-raisanen@meranti.fi

p. 050 411 8440

 

Heidi Sääskilahti

palveluesimies, ylläpito, tilaustyöt

heidi.saaskilahti@meranti.fi

p. 050 452 5530

 

Antti Rimpeläinen

palveluesimies, erikoissiivous,
rakennus- ja loppusiivous

antti.rimpelainen@meranti.fi

p. 040 487 8779

 

Johanna Sallinen

palveluesimies, palvelumyyjä

johanna.sallinen@meranti.fi

p. 050 401 8744

 

Palvelumme kehittyvät jatkuvasti asiantuntijaorganisaatio MerantiAkatemian tuella. Akatemia mahdollistaa kouluttautumisen aina toimitilahuoltajan ammattitutkintoon asti, PHM -konsernin tarpeisiin kaikkialle Suomeen. Näin luomme entistä toimivampia, tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja puhtauden hallintaan sekä ylläpitoon. Kuitenkin, olemme edelleen sama Meranti – oululainen puhtaanapidon ammattilainen lähellä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

 

Meranti Siivouspalvelut on nyt PHM partneri – osa PHM Groupia. PHM on toiminut taustavoimanamme jo jonkin aikaa, mutta arjen toiminta ei tule muuttumaan jatkossakaan. PHM Group on tuonut mukanaan lisää resursseja, entistä leveämmät hartiat kaikkeen toimintaamme: https://www.phmgroup.com/fi/

 

« Takaisin uutisarkistoon