Tekes Merantista: "Puhtausalan edelläkävijä".

20.10.2010

"Oululainen Meranti haluaa olla uudistuva puhtausalan edelläkävijä ja tuottaa menestystä asiakkailleen, työntekijöilleen ja toimialalleen. Edelläkävijyys vaatii laadun kehittämistä, johon Merantilla on myös tarvetta ja halua", kerrotaan Tekesin julkaisemilla uusilla palveluliiketoiminta.fi -internetsivuilla.

 

Puhtaanapitoala on hyvin henkilöstökeskeinen. Alalle hakeutuu keskenään hyvin eritasoisia ja erilaisia toimijoita ja henkilöitä. Tieto- ja taitotasojen hajanaisuus ja työntekijöiden kartoittamattomat vahvuudet näkyvät asiakkaalle asti työn laadun heilahteluna. Merantissa on löydetty ongelmaan ratkaisu, virtuaalinen oppimisympäristö, joka auttaa kartoittamaan henkilökunnan tieto- ja taitotason sekä vahvuudet. Oppimisympäristö helpottaa näin sisäisten koulutusten järjestämistä.

 

”“ On johdon sitoutumisesta kiinni, miten parannukset saadaan käytännössä siirrettyä operatiivisen työnjohdon kautta asiakkaille asti, niin että he saavat laadukasta palvelua joka kerralla, kiteyttää Merantin toimitusjohtaja Antti Pietilä.

 

Meranti on esitelty edelläkävijä- ja asiantuntijayrityksenä Tekesin palveluliiketoiminta.fi -internetsivuilla. Lue lisää Merantin laadun kehitystyöstä.

 

« Takaisin uutisarkistoon