Merantille valtakunnallisen kilpailun hopeasija!

19.05.2011

Meranti Siivouspalvelut on sijoittunut Kiinteistöpalvelut ry:n järjestämässä ARVOKAS - palvelusta lisäarvoa -kilpailussa toiseksi!

 

Valtakunnallisessa kilpailussa etsittiin kiinteistöpalvelualan parhaita toimintamalleja, ratkaisuja sekä palvelukonsepteja ihmisten ja yritysten arjen haasteiden ratkaisemiseksi. Kilpailu oli avoin kaikille kiinteistöpalveluiden kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, yrityksille ja yhteisöille.

 

Meranti sijoittu toiseksi ainutlaatuisella palvelukokonaisuudellaan, jonka idea perustuu puhtauspalveluiden järkevämpään ja kustannustehokkaaseen järjestämiseen. "Samalla Rahalla Paremmin" -kilpailutyön punaisena lankana on Merantin Clean Management -palvelukokonaisuus.

 

Palvelu on kehitetty puhtauspalveluiden järkevämpään ja kustannustehokkaaseen järjestämiseen. Clean Management on koko Merantin toiminnan sydän. Palvelun avulla puhtauspalvelujen hallinnointi, kehittäminen ja toteuttaminen nousevat aivan uudelle tasolle (Clean Management -palvelukokonaisuus). Palvelukokonaisuuden toteuttavina osina ovat Meranti Premium ja Meranti Plus -palvelut (vertaile Premium ja Plus -palveluita).

 

"Valtakunnallisessa kilpailussa toiseksi sijoittuminen näyttää sen, että pienetkin yritykset voivat pärjätä isojen yritysten valtaamilla markkinoilla. Tämä antaa meille lisävauhtia omaan tekemiseen!" toimitusjohtaja Antti Pietilä toteaa.

 

Lisätietoja

 

Arvokas-kilpailun finalistit ja kilpailutyöt: 

http://www.kiinteistopalvelut.fi/www/fi/arvokas.php

 

Meranti Siivouspalvelut ja Clean Management:

Antti Pietilä, toimitusjohtaja

puh. 0400 683 814

antti.pietila[at]meranti.fi

 

« Takaisin uutisarkistoon