Meranti Siivouspalvelut ja Binja Oy yhteistyöhön home- ja kosteusvaurioita vastaan

23.02.2012

 

Pohjois-Suomen johtaviin siivousliikkeisiin kuuluva Meranti Siivouspalvelut sekä tiivistys- ja turvalistoja markkinoiva Binja Oy ovat sopineet uudenlaisesta markkinointiyhteistyöstä.  Tavoitteena on ehkäistä kiinteistöjen home- ja kosteusvaurioita.

 

Kiinteistöissä usein käytetty koneellinen pesu voi johtaa siihen, että seinä- ja lattiarakenteisiin pääsee lattialistojen alta vuosien kuluessa runsaastikin kosteutta. Yhdessä pölyn ja lian kanssa kosteus muodostaa otolliset olosuhteet erilaisten mikrobien lisääntymiseen ja jopa rakenteiden pysyvämpään vaurioitumiseen.

 

Vaurioita voidaan ehkäistä asentamalla seinän ja lattian rajaan turvalistat jalkalistan tapaan, estämään kosteuden ja veden pääsyn lattianrajasta rakenteisiin. Turvalistoja voidaan asentaa sekä pientaloihin että teollisuustiloihin.

 

Siivousliikkeen ja turvalistojen valmistajan yhteistyö on merkittävä avaus toimialojen yhteistyölle. Yhteistyöllä tavoitellaan energiasäästöjä ja parempaa asumisturvallisuutta.

 

– Merantilla on arvokasta tietoa kiinteistöjen riskitekijöistä ja Binjalla on valmiit tuotteet riskien vähentämiseksi, sanoo Binja Oy:n markkinointijohtaja Mika Jaara.

 

– Kiinteistöissä työskentelevät siivoojat ovat avainasemassa, kun he päivittäin havaitsevat mahdollisia riskikohtia siivoamissaan rakennuksissa. Yhteinen tavoitteemme on, että tämä hiljainen tieto saadaan entistä paremmin kiinteistöstä vastaavien tietoisuuteen, jatkaa Merantin toimitusjohtaja Antti Pietilä 

 

Haaste sisäilmatalkoisiin

 

Huolellisella siivouksella, kiinteistön tarkkailemisella ja vaurioiden nopealla korjaamisella merkittävä osa sisäilmaongelmista voidaan estää. Puhtaanapidon ammattilaiset vaikuttavat omalla työllään siihen, että työ tehdään niin suunnitelmallisesti ja laadukkaasti, että vahinkoja ei synny. Meranti ja Binja haastavatkin suomalaiset työpaikat ja kaikki kiinteistöjen omistajat sisäilmatalkoisiin, joilla työpaikkojen ja asuntojen sisäilman laatua parannetaan yhteisvoimin.

 

– Pienillä kustannuksilla ja huolellisuudella voidaan merkittävästi lisätä työviihtyvyyttä ja vähentää myös sairauspoissaoloja, Antti Pietilä sanoo.


Lisätietoja:                

Meranti Siivouspalvelut, Antti Pietilä, p. 0400 683813  

Binja Oy, Mika Jaara, p. 0400 727 687            

 


 

BINJA OY www.binja.fi

Binja on innovatiivinen, Iissä toimiva huonekalujen ja tiivistyslistojen valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1984. Yritys valmistaa tiivistys- ja turvalistojen ohella myös laadukkaita design- ja erikoiskalusteita. Binja tunnetaan käsintehdyistä massiivipuisista huonekaluista, jotka valmistetaan tarvittaessa asiakkaan omista suunnitelmista ja tarpeista lähtien. Tuotteita on saatavana verkkokaupasta sekä hyvin varustelluista huonekaluliikkeistä ja rautakaupoista. Binja-tiivistys- ja turvalistoilla saavutetaan merkittävää energiansäästöä, ehkäistään kosteus- ja homevaurioita sekä parannetaan sisäilman laatua.

 

 

MERANTI Siivouspalvelut  www.meranti.fi

Meranti Siivouspalvelut on oululainen, puhtausalan tunnustettu ammattilainen ja edelläkävijä. Osaava henkilökunta ja toimivat prosessit takaavat asiakkaille korkean laadun kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Meranti on perustettu 1989 ja sen liikevaihto on noin 2,1 milj. € (2010). Viime vuosina liikevaihto on kasvanut noin 20% vuosivauhtia.

 

Yrityksellä on palveluksessaan yli 85 osaajaa, joiden voimin luodaan viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä laadukkailla puhdistusmenetelmillä. Meranti edistää palvelullaan puhtaampaa sisäilmaa ja tätä kautta ihmisten parempaa hyvinvointia. Kiinteistönomistajille Merantin osaaminen näkyy esimerkiksi pintojen parempana kuntona ja kestävyytenä - näin korjausten ja uusintainvestointien tarve vähenee. 

 

 

« Takaisin uutisarkistoon