Leila Impiö tuli palvelupäälliköksi

25.06.2013

Meranti sai uuden palvelupäällikön, kun Leila Impiö aloitti työssään kesäkuun kymmenentenä päivänä. Leila toimii palveluesimiesten esimiehenä, vastaa tuloksekkaasta johtamisesta sekä huolehtii asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä ja henkilöstöstä yhdessä palveluesimiesten kanssa ja heidän tukenaan. Hän osallistuu myös Merantin palvelujen myyntiin ja suunnitteluun.

Leila on puhtausalan kokenut ammattilainen. Hän on aikaisemmin toiminut alan yrityksissä muun muassa palvelupäällikkönä, palveluesimiehenä, myyntineuvottelijana ja siivouksen suunnittelijana. Pisimmän työrupeaman Leila on tehnyt Lassila & Tikanoja Oyj:ssä, jossa hän viimeksi työskenteli palvelupäällikkönä.

”Ja olen toki tehnyt myös käytännön siivoustyötä”, huomauttaa Leila, joka on aikoinaan hankkinut siivousteknikon koulutuksen Rovaniemellä.

Merantiin uusi palvelupäällikkö sanoo tulleensa innoissaan ja hyvillä mielin. Monet asiat ovat Merantissa tuttuja, mutta paljon on myös tiedossa uuden opettelua.

”Se on vain mukavaa, sillä haluankin oppia uutta. Varmasti teen myös itse uudistuksia täällä ja pyrin omalta osaltani kehittämään Merantin toimintaa”, hän toteaa.

 

« Takaisin uutisarkistoon