Meranti Sisäilmayhdistyksen kannattajajäseneksi

13.01.2012

Meranti Siivouspalvelut Ky on liittynyt Sisäilmayhdistyksen kannattajajäseneksi. Sisäilmayhdistys ja Meranti Siivouspalvelut ajavat samoja asioita eteenpäin – terveellisempää asumista ja työntekoa paremman sisäilman ansiosta.

 

Yksi tärkeimpiä kohderyhmiä sisäilman parantamisessa ovat rakennustyömaat. Rakentamisessa syntyvä pöly ja epäjärjestys voivat aiheuttaa rakentamisen aikana työskenteleville ammattisairauksia, sairauspoissaoloja, työtapaturmia ja työn tehottomuutta. Loppukäyttäjille pölyinen valmis rakennus aiheuttaa samoja ongelmia. Oikeilla siivousmenetelmillä ja nykyaikaisella pölyntorjunnan kalustolla nämä ongelmat ovat kyllä korjattavissa rakennustyömaallakin.

 

Sisäilmayhdistys ry on vuonna 1990 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää rakennusten terveelliseen ja viihtyisään sisäilmastoon tähtäävää työtä. Yhdistyksen tehtävänä on parantaa tiedonsiirtoa tutkimuksesta käytäntöön sekä valistaa rakennusten asukkaita, käyttäjiä ja omistajia ylläpitämään hyvää sisäilmastoa.

 

Lisätietoja www.sisailmayhdistys.fi 

 

« Takaisin uutisarkistoon