Avoimet työpaikat

Siivooja, osa-aikainen ylläpitosiivous

Haemme jatkuvasti palvelukseemme osa-aikaisia ylläpitosiivoojia. Odotamme työntekijältä oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta työskennellä vaihtelevina työaikoina. Edellytämme koulutusta tai kokemusta alalta, oma auto on myös eduksi.

Täytä hakemus »

Rakennus- ja loppusiivooja, 2 paikkaa, Meranti Siivouspalvelut Ky, Oulu

Tule töihin Merantiin!
Haemme nyt joukkoomme puhtausalan ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia.
Mitä toivomme sinulta? Eduksi on, jos jo olet puhtausalan monipuolinen osaaja, mutta olemme myös valmiit kouluttamaan sinut sellaiseksi. Arvostamme lisäksi oma-aloitteisuutta ja tiimihenkisyyttä, sillä työskentelet Merantin tiiviin ryhmän jäsenenä.
Mitä tarjoamme sinulle? Merkityksellisen, arvostetun ja monipuolisen työn. Kasvat moniosaajaksi, sillä pääset vastaamaan useilla eri aloilla toimivien asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti ja työaikojasi voidaan tarvittaessa joustavasti sovitella. Opit myös uutta, sillä Meranti on alansa edelläkävijä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työmenetelmät.

Täytä hakemus »Jos olet kiinnostunut työskentelemään Merantilla tulevaisuudessa ja haluat jättää avoimen hakemuksen, siirry täyttämään Merantin rekrytointilomake.