Meranti on oululainen, siivousalan tunnustettu ammattilainenOsaava henkilökuntamme ja toimivat prosessimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, kustannustehokkaat ja luotettavat siivouspalvelut. Merantin palvelutiimi auttaa kaikissa asioissa.


Vuonna 1989 perustetun Merantin liikevaihto vuonna 2022 oli 3,4 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 90 siivousalan osaajaa, jotka luovat viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä.


Missionamme eli tehtävänämme on tuottaa laadukkaitasiivousalan palveluja asiakas- ja työntekijäläheisesti. Visionamme eli tavoitekuvanamme on toimia uudistuvana puhtausalan edelläkävijänä ja tuottaa menestyksen mahdollisuuksia asiakkaillemme, työntekijöillemme ja toimialallemme.


Mission ja vision lisäksi Merantin toiminta pohjaa vahvoille arvoille:

  • Teot: Hoidamme vastuumme ja velvollisuutemme ammattitaitoisesti.
  • Tieto: Kehitämme toimialaamme ja itseämme jatkuvasti alan osaajana.
  • Tunteet: Toimimme inhimillisesti, rehellisesti ja oikeudenmukaisesti ansaiten luottamuksen.
  • Tuottavuus: Työtulos syntyy hyvän ammattitaidon, ilmapiirin ja arvostuksen kautta.

Käytössämme on sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä ja sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä, jotka on myöntänyt maailman johtava sertifiointi- ja tarkastuspalveluja tarjoava yritys Bureau Veritas.

 

Meranti Siivouspalvelut on PHM partneri - osa PHM Groupia. PHM Group on Pohjoismaissa ja Saksassa toimiva kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

 

 

 

Merantin perustaja Antti Pietilä kertoo yrityksen palveluista, niiden syntyyn vaikuttaneista tarpeista sekä liikeideasta.

 

Tutustu Merantin asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojaselosteeseen » 


Meranti haluaa pysyä siivouspalvelujen kärkiosaajana. Lue Kauppakamari-lehden artikkeli »