Asiantuntijapalvelut

Neuvontaa ja kehittämistä

Merantin asiantuntijapalvelut auttavat kehittämään, hankkimaan ja hallinnoimaan puhtauspalveluja. Asiantuntijapalvelumme tuovat asiakkaidemme käyttöön osaamisemme ja pitkän kokemuksemme siivoustyön suunnittelun ja toteuttamisen eri osa-alueista ja niiden johtamisesta.


Asiantuntijapalvelumme on tarkoitettu palvelu- ja tuotantoyrityksille, kaupungeille ja kunnille, kiinteistöjen puhtaanapidosta vastaaville, rakennusliikkeille ja siivouspalvelujen tuottajille. Toteutamme sekä yksittäisiä projekteja ja toimeksiantoja että toimimme asiakkaamme pitkäaikaisena kumppanina.


Hyvä esimerkki asiantuntijapalveluistamme on rakentamisen aikaisen puhtauden- ja pölynhallinnan konsultointi. Suunnittelemme tarvittavat toimenpiteet sekä neuvomme ja valvomme muun muassa mittausten avulla niiden toteutuksen – olipa sitten kysymys P1- tai P2-puhtausluokituksesta. Toki teemme mielellämme myös varsinaisen siivoustyön puhtausluokitusten vaatimusten mukaisesti.


Rakentamisen aikainen puhtauden- ja pölynhallinta ei tavallisesti ole rakennuttajan tai pää-, sivu- tai aliurakoitsijoiden ydinosaamista. Siksi asiantuntijapalvelujemme käyttö kannattaa. Se sujuvoittaa rakentamista ja tekee työskentelystä työmaalla turvallisempaa ja mukavampaa. Samalla se varmistaa omalta osaltaan rakentamisen lopputuloksen korkean laadun.

 

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat myös muun muassa Insta 800 -standardin mukaisten siivouksen laatuprofiilien laatiminen, oikean siivoustarpeen määrittely erilaisille ja eri käytössä oleville kiinteistöille, sovitun siivoustyön ja sen laadun seuran Pancomp Clean -järjestelmällä, puhtaanapidon ja siivoustyön analysointi ja kehittäminen sekä siivoustyön koulutus, opastus ja perehdyttäminen.