Puhtauspalveluiden asiantuntijat löydät Merantilta

Etusivu » Yritys » Siivoustietoa

Siivoaminen ja puhtaus on laaja kokonaisuus

Puhtaus on muutakin kuin sitä, ettei lattialla ole hiekkaa ja roskakorit on tyhjennetty. Se on laaja kokonaisuus, jolla on vaikutusta moneen asiaan: terveyteen, viihtyvyyteen ja hyvään oloon, taloudellisia seikkoja unohtamatta. Laadukkaasti toteutettu siivous vaatii osaamista ja oikeaa asennetta – ja puhtauspalveluja tarvitaan kaikkialla.

Tälle sivulle olemme koonneet monipuolisesta toiminnastamme kertovia esitteitä.

Siivouspalveluala on työvoimalla mitattuna Suomen neljänneksi suurin toimiala, joka työllistää yli 100 000 henkilöä. Alan markkinat ovat kasvaneet viime aikoina noin 20 prosentin vuosivauhtia. Siivouspalvelualan vastuulla on omalta osaltaan 260 miljardin euron kansallisomaisuudesta huolehtiminen. Kun teemme työmme hyvin, pysyvät kiinteistöt kunnossa ja investointitarpeet kurissa.

Siivouksen laadulla ja oikealla siivoussuhteella on myös välitön vaikutus tilojen käyttäjien terveyteen. Meranti kohentaa työllään viihtyvyyttä ja hyvinvointia kotona, töissä ja yleisissä tiloissa. Puhdas sisäilma takaa tehokkaita työtunteja ja vähemmän sairaspoissaoloja. Meranti on Sisäilmayhdistyksen kannattajäsen.

Meranti ja PTT Consult: Puhtauden ja pölynhallinnan asiantuntijapalvelut

Meranti ja PTT Consult ovat yhdessä kehittäneet kattavat asiantuntijapalvelut, jotka varmistavat kiinteistöjen puhtauden, viihtyisyyden ja käytettävyyden niiden koko elinkaaren ajan. Palvelumme auttavat torjumaan pölystä ja liasta aiheutuvia ongelmia. Samalla ne myös tehostavat rakentamista ja parantavat sen laatua.

Lataa esite

Terveelliset tilat,
viihtyisät ympäristöt

Meranti on erikoistunut laadukkaisiin ja monipuolisiin siivous- sekä puhtauden- ja pölynhallinnan palveluihin. Ne kattavat rakennusten ja tilojen elinkaaren kaikki vaiheet. Pidämme rakennustyömaat puhtaina ja pölyttöminä, mutta osaamme yhtä hyvin toimistojen ja liiketilojen tai vaikkapa sairaaloiden siivoamisen.
Puhtauden- ja pölynhallintamme etenee viidessä vaiheessa – rakennusten ja tilojen elinkaarta seuraten. Toteutamme koko ketjun tai vain osia siitä, aina asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

Lataa esite

Puhdas ja terve kiinteistö
– koko elinkaaren ajan

Asiantuntijapalvelut kiinteistön suunnittelu-, toteutus- ja valmistumisvaiheessa.

Lataa esite

Terveellinen ja
tuottava sisäilma

Sisäilmastolla tarkoitetaan niitä rakennuksen ympäristötekijöitä, jotka vaikuttavat ihmisen terveyteen ja viihtyvyyteen.

Lataa esite

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö