MerantiAkatemia auttaa hankkimaan, hallinnoimaan ja kehittämään siivouspalveluja

Etusivu » Palvelut » Asiantuntijapalvelut

MerantiAkatemia – siivousalan
parhaat asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Merantin asiantuntija- ja koulutuspalvelut – joiden toteuttamisesta vastaa MerantiAkatemia – auttavat hankkimaan, hallinnoimaan ja kehittämään siivouspalveluja. Asiantuntija- ja koulutuspalveluja tarvitaan, sillä siivous on paljon monimutkaisempi asia kuin äkkiä ajatellen voisi kuvitella.

Kuinka puhtautta hallitaan? Miten ostaa siivouspalveluja? Mikä merkitys siivouksella on hyvinvoinnille ja turvallisuudelle? Miten Insta 800 -standardia käytetään siivouspalvelujen laadun arvioinnissa? Kuinka siivota tehokkaasti?

Asiantuntijamme antaa vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Pyydä tarjous yrityssiivouksesta Pyydä tarjous kotisiivouksesta

Laaja kirjo asiakkaita

Asiantuntija- ja koulutuspalvelumme on tarkoitettu yhteistyökumppaneillemme, asiakkaillemme ja siivouspalvelujen hankinnoista vastaaville – muun muassa palvelu- ja teollisuusyrityksille, kaupungeille ja kunnille, kiinteistöjen omistajille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja siivouspalvelujen tuottajille.

Lisäksi MerantiAkatemia kouluttaa omaa henkilökuntaamme ja siivousalalle rekrytoitavia. Se toteuttaa sekä yksittäisiä projekteja että pitkäaikaisia kumppanuuksia. Meranti tarjoaa jatkuvasti siivousalan töitä Oulun seudulla. Katso Merantin avoimet työpaikat.

MerantiAkatemia tuo siivousalan parhaat asiantuntijat neuvomaan, opastamaan ja ratkaisemaan haastavatkin tilanteet. Se lisää tietämystä siivouspalvelujen järkevästä ostamisesta sekä tehokkaasta hallinnoinnista.

Siivousalalla jo toimiville ammattilaisille MerantiAkatemia tarjoaa alan uusimmat tiedot ja kehittää näiden osaamista. Koulutuksessaan se hyödyntää siivousalan uusimpia teknisiä ratkaisuja – muun muassa virtuaalista oppimisympäristöä.

Iso valikoima palveluja

MerantiAkatemian tuottamia asiantuntija- ja koulutuspalveluja ovat muun muassa:

  • Erilaisten pölyn- ja puhtaudenhallintaan liittyvien ongelmien ratkaisu.
  • Rakentamisen aikaisen pölyn- ja puhtaudenhallinnan konsultointi – niin P1- kuin P2-puhtausluokitus ja yhteinen rakennustapa. (Muun muassa pölyn- ja puhtaudenhallinnan sekä rakennussiivouksen suunnittelu, P1-koulutus urakoitsijoille, puhtauden tavoitearvojen seuranta ja raportointi, rakennus- ja loppusiivouksen ohjeistus ja valvonta, työajan hallintajärjestelmän käyttö, työmaakokouksiin osallistuminen.)
  • Insta 800 -standardin mukaisten siivouksen laatuprofiilien laatiminen, oikean siivoustarpeen määrittely sekä siivoustyön ja sen laadun seuranta.
  • Puhtaanapidon ja siivoustyön analysointi ja kehittäminen eri kohteissa.
  • Kouluttaminen – myös Merantin oman henkilökunnan. (Muun muassa työpaikkaohjaajien ja työnjohdon koulutus, P1-opetus ja perehdytys Insta 800 -laatuprofiilin mukaiseen siivouslaadun seurantaan.)
  • Yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettava rekrytointikoulutus siivoussalasta kiinnostuneille.

Palvelujen hyödyntäminen kannattaa

Hyvä esimerkki MerantiAkatemian asiantuntijapalveluista on rakentamisen aikaisen pölyn- ja puhtaudenhallinnan sekä rakennussiivouksen sisällön konsultointi. Suunnittelemme tarvittavat toimenpiteet, neuvomme ja lopuksi valvomme muun muassa mittausten avulla toimenpiteiden toteutuksen – olipa sitten kysymys P1- tai P2-puhtausluokituksesta. Toki teemme mielellämme myös varsinaisen siivoustyön puhtausluokitusten vaatimusten mukaisesti.

Pölyn- ja puhtaudenhallinta rakentamisen eri vaiheissa ei tavallisesti ole rakennuttajan tai urakoitsijoiden ydinosaamista. Siksi MerantiAkatemian tarjoamien asiantuntijapalvelujen hyödyntäminen kannattaa. Se sujuvoittaa rakentamista ja tekee työskentelystä työmaalla turvallisempaa ja mukavampaa. Samalla paranee rakentamisen lopputuloksen laatu.

MerantiAkatemian koulutuksissa ja konsultoinnissa painopisteitä ovat muun muassa ylläpito- ja perussiivouksen merkitys sisäilman laadulle, tilojen viihtyisyydelle ja kiinteistön arvolle.

Lisäksi koulutuksissa paneudutaan esimerkiksi rakennussiivoukseen ja sen vaikutukseen rakentamisen etenemiseen ja työturvallisuuteen. Koulutuksissa käsitellään myös rakennus- ja loppusiivouksen merkitystä rakennuksen koko elinkaarelle.

 

Osaava henkilökuntamme ja toimivat prosessimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, kustannustehokkaat ja luotettavat siivouspalvelut. Merantin palvelutiimi auttaa kaikissa asioissa.

Yhteystiedot

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö