Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Meranti on oululainen, siivousalan tunnustettu ammattilainen

Osaava henkilökuntamme ja toimivat prosessimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, kustannustehokkaat ja luotettavat siivouspalvelut. Merantin palvelutiimi auttaa kaikissa asioissa.

Vuonna 1989 perustetun Merantin liikevaihto vuonna 2022 oli 3,4 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 90 siivousalan osaajaa, jotka luovat viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä.

Merantin missio ja visio

Missionamme eli tehtävänämme on tuottaa laadukkaita siivousalan palveluja asiakas- ja työntekijäläheisesti. Visionamme eli tavoitekuvanamme on toimia uudistuvana puhtausalan edelläkävijänä ja tuottaa menestyksen mahdollisuuksia asiakkaillemme, työntekijöillemme ja toimialallemme.

Merantin arvot

Mission ja vision lisäksi Merantin toiminta pohjaa vahvoille arvoille:

  • Teot: Hoidamme vastuumme ja velvollisuutemme ammattitaitoisesti.
  • Tieto: Kehitämme toimialaamme ja itseämme jatkuvasti alan osaajana.
  • Tunteet: Toimimme inhimillisesti, rehellisesti ja oikeudenmukaisesti ansaiten luottamuksen.
  • Tuottavuus: Työtulos syntyy hyvän ammattitaidon, ilmapiirin ja arvostuksen kautta.

Käytössämme on sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä ja sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä, jotka on myöntänyt maailman johtava sertifiointi- ja tarkastuspalveluja tarjoava yritys Bureau Veritas.

Meranti haluaa pysyä siivouspalvelujen kärkiosaajana.

Lue Kauppakamari-lehden artikkeli

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Referenssit

Merantin asiakkaiden joukossa on niin suuria kuin pieniä yrityksiä ja yhteisöjä eri toimialoilta, asunto-osake- ja vuokrataloyhtiöitä, sairaaloita, virastoja, toimistoja, liiketiloja ja tietysti myös kotitalouksia. Lue asiakkaidemme kokemuksia meidän palveluistamme.

Lue lisää

Historia

Kodinhoito- ja Siivouspalvelu Meranti Ky syntyi Jäälin Pitkällätiellä. Perustajia on kolme: Anne Järvenpää, Antti Pietilä ja Mervi Parviainen. Kolmikosta yritys saa nimensäkin: mer = Mervi, an = Anne ja ti = Antti.

Lue lisää

Toimintapolitiikka

Merantin toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita siivouspalveluita asiakas- ja työntekijälähtöisesti luoden menestyksen mahdollisuuksia asiakkaillemme, työntekijöillemme ja toimialallemme.

Lue lisää

Insta 800

Meranti ryhtyi yhtenä ensimmäisistä suomalaisista siivousalan yrityksistä soveltamaan toiminnassaan Insta 800 -standardia.

Lue lisää

Siivoustietoa

Puhtaus on muutakin kuin sitä, ettei lattialla ole hiekkaa ja roskakorit on tyhjennetty. Se on laaja kokonaisuus, jolla on vaikutusta moneen asiaan: terveyteen, viihtyvyyteen ja hyvään oloon, taloudellisia seikkoja unohtamatta.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö