Toimitilojen ja kiinteistöjen sopimussiivous asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti

Etusivu » Palvelut » Toimitila- ja kiinteistösiivous

Toimitilojen ja liikekiinteistöjen siivouspalvelut Oulun seudulla

Merantin toteuttama sopimussiivous pitää toimitilat ja kiinteistöt aina puhtaina ja siisteinä. Siivous tuo viihtyisyyttä ja hyvinvointia niin tiloissa töitä tekeville, asioiville kuin asuville. Siistit toimitilat pitävät lisäksi yrityskuvan kirkkaana. Huolellisella siivouksella on myös iso taloudellinen merkitys, sillä se vaikuttaa myönteisesti rakennuksen kuntoon ja sen arvon säilymiseen.

Kunnollinen siivous takaa omalta osaltaan myös sisäilman puhtauden. Lisäksi ammattilaisemme havaitsevat usein työtään tehdessään rakennuksen kosteus- ja sisäilmapulmat jo ennen kuin ne ehtivät kehittyä vakaviksi.

Toteutamme toimitilojen ja liikekiinteistöjen sopimussiivouksen asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Palvelumme pitävät sisällään muun muassa ylläpitosiivouksen tarkistus-, väli- ja jaksottaisine siivouksineen sekä perussiivouksen. Puhtaustason ja siivouskertojen määrän sovimme yhdessä asiakkaan kanssa.

Siirry yrityssiivouksen kartoituslomakkeeseen

Merantin toiminnanohjausjärjestelmä

Käytössämme on työajanseuranta- ja laadunhallintajärjestelmä, jolla kehitämme, parannamme ja varmistamme työmme lopputuloksen sekä haemme parhaat menetelmät hukan poistamiseen. Näin pystymme kehittämään ja tuottamaan arvoa loppukäyttäjille. Järjestelmä mahdollistaa erilaisen sopimus- ja laskutuskäytännön, myös huomioiden likaantumisnopeuden. Saamme järjestelmästä reaaliaikaisen työaikaraportin josta selviää, että työtunnit vastaavat palvelumaksua.

Tutustu videolta miten toiminnanohjausjärjestelmä toimii

Ylläpitosiivous ja perussiivous Oulun seudulla

Ylläpitosiivous on yleisin toimittamamme puhtauspalvelu. Pidämme yllä sovittua puhtaustasoa ja puhdistamme tilat 1-6 kertaa viikossa sovituin menetelmin. Ylläpitosiivousta voimme joustavasti täydentää esimerkiksi huonekalutekstiilien huollolla ja saniteettitarvikepalveluilla.

Ylläpitosiivouksen hyödyt

Merantin kenttäohjaaja Johanna Sallinen kertoo ylläpitosiivouksesta, sen toiminteista, osa-alueista, jaksotuksista ja tilaajan kanssa sovitusta puhtaustasosta.

Perussiivouksella täydennetään ylläpitosiivousta. Perussiivouksen suoritamme sovituin määräajoin. Sen avulla poistamme pinttynyttä ja kiinnittynyttä likaa tai vanhaa vahaa sekä suojaamme ja hoidamme pintoja. Perussiivous vähentää merkittävästi pintojen uusimistarvetta.

Meranti Plus ja Meranti Premium

Asiakkaanamme tilojenne puhtauspalvelut voidaan toteuttaa Meranti Plus tai Meranti Premium kumppanuussopimuksella, jossa on selkeästi määritelty kiinteistönne puhtauspalvelut

Meranti Plus -siivouspalvelu toteutetaan kiinteään, ennalta sovittuun hintaan. Laadimme asiakkaan kanssa laatuprofiilin, joka määrittelee työn lopputuloksen eri pintaryhmillä, joita ovat katot, seinät, kalusteet sekä lattiat. Siivouksen toteutamme yhdessä tehdyn suunnitelman mukaisena ylläpitosiivouksena, jossa keskitytään tärkeimpään kussakin siivottavassa kohteessa. Otamme työssämme huomioon ylläpitosiivouksen jaksottaiset työt sekä perussiivoukset.

Meranti Plus soveltuu erityisesti asiakkaille, jotka haluavat kiinteän ennustettavan kuukausihinnan. Käytössä on myös aikapankki: asiakas voi käyttää vähäisen likaantumisen tai tilojen käyttöasteen vaihtelun vuoksi säästyneet siivoustunnit samanarvoiseen muuhun työhön – esimerkiksi ikkunoiden pesuun.

Meranti Premium soveltuu asiakkaillemme, jotka haluavat hyödyntää käyttö- ja kulutusasteen sekä kone- ja käsityömenetelmien tuomat aika- ja hintavaihtelut. Asiakkaat saavat käyttöönsä työnhallintajärjestelmämme kohdekohtaiset raportit. Niistä voi aina tarkistaa tekemämme työtunnit ja työn sisällön. Meranti Premiumin valitsemalla maksaa ainoastaan tehdyn työn ja tuloksen mukaan.

Vertaa Merantin Premium- ja Plus-siivouspalveluita

Meranti pitää huolen tekstiililattioista

Tekstiilistä valmistetut lattiapäällysteet – kokolattiamatot, suuret mattolaatat tai isot sisustusmatot– pysyvät hyvässä kunnossa ja siisteinä, kun Meranti pitää niistä huolen. Puhdistamme ammattilaisen työvälinein myös muut tilojenne tekstiiliverhoillut.

Tutustu tekstiililattioiden puhtauspalveluihin

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö