Tuotamme laadukkaita siivouspalveluita asiakas- ja työntekijälähtöisesti luoden menestyksen mahdollisuuksia

Etusivu » Yritys » Toimintapolitiikka

Merantin toimintapolitiikka

Merantin toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita siivouspalveluita asiakas- ja työntekijälähtöisesti luoden menestyksen mahdollisuuksia asiakkaillemme, työntekijöillemme ja toimialallemme. Merantin tavoitteena on jatkossakin olla oululainen johtava siivousalan edelläkävijä. Suoritamme siivousalan monipuolisia toimeksiantoja tuotteistamalla palveluitamme.

Puhtaus on taitolaji

Parannamme jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja kannustamme heitä osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Hoidamme vastuumme ja velvollisuutemme ammattitaitoisesti ja toimimme inhimillisesti, rehellisesti ja oikeudenmukaisesti ansaiten luottamuksen. Työtulos ja kannattavuus syntyvät hyvän ilmapiirin, puitteiden ja arvostuksen kautta.

Me haluamme luoda hyvinvointia ympärillämme

Toimintamme positiivisia ympäristövaikutuksia ovat viihtyisän, terveellisen ja turvallisen työ- ja asuinympäristön luominen. Nykyaikaisilla ja laadukkailla välineillä sekä menetelmillä vaikutamme eri pintamateriaalien likaantumiseen, kulumiseen ja vaurioitumiseen, sekä vähennämme käyttöarvon alentumista siivottavilla pinnoilla. Näin ollen pintojen korjauksen ja uusimisen tarve vähenee kiinteistön elinkaaren aikana. Laatuprofiilin avulla asiakkaan kanssa luomme yhdessä tavoitteet veden, maaperän ja ilman puhtauden osalta sekä ilman CO2-pitoisuuden kasvun rajaamiseen. Toimintamme negatiivisia ympäristövaikutuksia ovat fossiilisten polttoaineiden käyttö sekä siivouksessa käytettävät kemikaalit.

Vastuullista vaikuttamista

Otamme toiminnassamme huomioon ympäristön ja näin luomme perustan ennaltaehkäisevälle ympäristötyölle, mikäli se on teknisesti mahdollista ja taloudellisesti kohtuullista. Käytämme luonnonvaroja harkiten ja pyrimme käyttämään tuotteita, jotka ovat kierrätettäviä ja valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista. Vuorovaikutuksessa sidosryhmien kanssa, asetamme vaateita yhteistyökumppaneillemme ja itsellemme.

Luotettava yhteistyökumppani

Viranomaisten asettamat lait ja asetukset ovat vähimmäisvaatimuksemme. Noudattamalla toimintapolitiikkaamme takaamme jatkuvan kehityksen. Sitovien velvoitteiden täyttyminen arvioidaan kaikessa toiminnassa.

Osaava henkilökuntamme ja toimivat prosessimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, kustannustehokkaat ja luotettavat siivouspalvelut. Merantin palvelutiimi auttaa kaikissa asioissa.

Yhteystiedot

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö