Kattava valikoima erityistä osaamista vaativia erikoispalveluja

Etusivu » Palvelut » Erikoispalvelut

Erikoispalveluja moniin tarpeisiin

Meranti tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erityistä osaamista vaativia erikoissiivouspalveluja. Näihin kuuluvat muun muassa graffitien poisto, lattioiden pinnoittaminen, yläpölyjen poisto sekä rakennusten kattojen, julkisivujen ja korkealla olevien ikkunoiden pesu. Suoritamme työt ammattitaidolla, oikeilla välineillä ja turvallisilla työskentelytavoilla.

Pyydä tarjous yrityssiivouksesta Pyydä tarjous kotisiivouksesta

Haastavatkin ikkunapinnat puhtaiksi

Meranti pesee ikkunat puhtaiksi, vaikka ne olisivat korkealla tai muuten vaikeasti saavutettavissa. Tarvittaessa apuna käytetään henkilönostureita sekä korkeiden paikkojen asiantuntijoita kuten kiipeilijöitä. Useimmat ikkunapesut suoritetaan kuitenkin omien ammattilaisten voimin.

Katso lisää

Reach & Wash – ainutlaatuista ikkunanpesua

Ikkunoiden pesuun Merantilla on myös käytössään englantilainen Reach & Wash -menetelmä. Hiilikuituisten pesuvarsien avulla saavutetaan maan pinnalta jopa yli 20 metrin korkeudella sijaitsevat ikkunat. Pesulaitteiston tuo paikalle Reach & Wash -auto.

Katso lisää

Parkkihallien siivous ja puhdistus

Merantilla on keinot pysäköintitilojen ja -hallien kunnossa ja puhtaanapitoon. Oikea-aikaisella puhdistuksella lattia-, seinä- ja kattopintojen kestoikä pitenee, aivan samoin kuin rakennuksissakin.

Katso lisää

Katot pitkään hyvässä kunnossa

Puhtaat katot pysyvät kunnossa pitkään. Katot kannattaa pestä perusteellisesti – hieman ympäristöstä riippuen – viiden tai ainakin kymmenen vuoden välein. Myös talojen luhtikäytävät kaipaavat ylläpitävää pesua ainakin kerran vuodessa.

Katso lisää

Yläpölyjen poisto parantaa sisäilmaa

Yläpölyjen poistolla on iso myönteinen vaikutus sisäilman puhtauteen ja tätä kautta tiloissa työskentelevien tai asuvien hyvinvointiin. Pölyä kertyy runsaasti lähes kaikkien tilojen yläosiin. Tämä aiheuttaa myös pölypalon riskin etenkin teollisuuden tuotantotiloissa. Yläpölyt kannattaa puhdistaa 2–5 vuoden välein.

Katso lisää

Graffitit pois seinistä

Merantilla on vankka osaaminen graffitien poistosta, julkisivujen pesuista ja pintojen suojaamisesta. Poistot ja suojaukset toteutetaaan AGS Anti Graffiti System -menetelmällä.

Katso lisää

Lattioiden pinnoitukset

Saksalainen Dr. Schutz on tehokas keino kunnostaa ja hoitaa lattioita. Menetelmä perustuu lattian pinnoittamiseen polyuretaanilla. Se tekee lattiasta kuin uuden – vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.
Meranti pinnoittaa lattian nopeasti, eikä toimintaa tiloissa tarvitse aina edes keskeyttää.

Katso lisää

Meranti pitää huolen tekstiililattioista

Tekstiilistä valmistetut lattiapäällysteet pysyvät hyvässä kunnossa ja siisteinä, kun Meranti pitää niistä huolen. Tämä edistää myös sisäilman puhtautta. Merantin kolmevaiheinen palvelu varmistaa parhaiten tekstiililattioiden puhtauden, mutta asiakas voi hankkia myös osia kokonaispalvelusta.

Katso lisää

Tehostettu siivous parantaa hygieniatasoa

Tehostettu siivous tarkoittaa muun muassa tavallista useampia siivouskertoja viikossa sekä tiettyjen puhdistusaineiden ja -menetelmien käyttämistä. Meranti on tehostetun siivouksen asiantuntija.

Katso lisää

Uima-altaat puhtaaseen ja terveelliseen kuntoon

Asunto-osakeyhtiöiden, yritysten ja julkistilojen uima-altaat tarvitsevat molemmat laadukkaita siivouspalveluja, oman käyttöasteensa puhtausvaatimuksilla. Meille Merantissa on tärkeää, että asiakas saa oikeanlaista siivousta oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Katso lisää

Oheistuotteet puhtauden ja siisteyden ylläpitoon

Tutustu valikoimaamme puhtauspalveluiden oheistuotteista. Asiantuntijamme auttavat mielellään oheistuotteita koskevissa kysymyksissä.

Katso lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö