Puhtaudenhallinnan kumppanuussopimus tuo aikasäästöä isännöitsijälle ja arvoa hallitukselle

Etusivu » Palvelut » Kumppanuussopimus taloyhtiöille

Puhtauspalvelut taloyhtiöille Oulun seudulla

Asuinkiinteistöjen pitäminen puhtaana lisää asumisen viihtyvyyttä ja varmistaa kiinteistöjen arvon säilymisen. Meranti on kiinteistösiivouksen vankka asiantuntija.

Siivous Merantin tapaan lisää viihtyisyyttä ja turvallisuutta sekä vähentää sisäilmaongelmia. Merantin asiantuntemus varmistaa sen, että siivous tehdään kustannustehokkaasti, sopivia menetelmiä ja välineitä käyttäen,oikeissa paikoissa ja oikeaan aikaan.

Pyydä tarjous

Ylläpitosiivous ja perussiivous

Ylläpitosiivous on yleisin Merantin suorittama puhtauspalvelu. Siinä ylläpidetään sovittua puhtaustasoa ja puhdistetaan tilat 1-6 kertaa viikossa sovituin menetelmin.

Perussiivouksella täydennetään ylläpitosiivousta. Perussiivouksen suoritetaan sovituin määräajoin. Sen avulla poistetaan pinttynyttä ja kiinnittynyttä likaa tai vanhaa vahaa sekä suojataan ja hoidetan pintoja. Perussiivous vähentää merkittävästi pintojen uusimistarvetta.

Tutustu Merantin rappusiivousesitteeseen

Kumppanuussopimus

Asiakkaanamme tilojenne puhtauspalvelut voidaan toteuttaa Meranti Plus tai Meranti Premium kumppanuussopimuksella, jossa on selkeästi määritelty kiinteistönne puhtauspalvelut.

Sopimuksen alussa Meranti tekee puhtaanapidon ylläpitosuunnitelman taloyhtiölle. Suunnitelmaa on mahdollista päivittää milloin vain tilanteiden ja tarpeiden muuttuessa. Siivoukset toteutetaan eri kohteissa sovitusti, sovituin aikavälein, ylläpitosiivoukset tiheämmin ja muut sovitettuina vaikkapa vuodenaikojen vaihteluun. Puhtaudenhallinnan kumppanuussopimus tuo aikasäästöä isännöitsijälle ja arvoa hallitukselle, joka vastaa kiinteistön kunnosta.

Tutustu Merantin kumppanuussopimus-esitteeseen

Meranti Plus ja Meranti Premium

Meranti Plus -siivouspalvelu toteutetaan kiinteään, ennalta sovittuun hintaan. Asiakkaan kanssa laaditaan laatuprofiili, joka määrittelee työn lopputuloksen eri pintaryhmillä, joita ovat sisätilojen katot, seinät, kalusteet sekä lattiat. Siivous toteutetaan yhdessä tehdyn suunnitelman mukaisena ylläpitosiivouksena, jossa keskitytään tärkeimpään kussakin siivottavassa kohteessa. Otamme työssämme huomioon ylläpitosiivouksen jaksottaiset työt sekä perussiivoukset.

Meranti Premium soveltuu asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää käyttö- ja kulutusasteen sekä kone- ja käsityömenetelmien tuomat aika- ja hintavaihtelut. Asiakkaat saavat käyttöönsä Merantin työnhallintajärjestelmän kohdekohtaiset raportit. Niistä voi aina tarkistaa tehdyt työtunnit ja työn sisällön. Meranti Premiumin valitsemalla maksaa ainoastaan tehdyn työn ja tuloksen mukaan.

Tutustu Meranti Plus-palveluun Tutustu Meranti Premium-palveluun

Parkkihallien siivous ja puhdistus

Merantilla on keinot pysäköintitilojen ja -hallien kunnossa ja puhtaanapitoon. Oikea-aikaisella puhdistuksella lattia-, seinä- ja kattopintojen kestoikä pitenee, aivan samoin kuin rakennuksissakin.

Lue lisää

Erikoissiivousten ammattilainen

Erityispalveluistamme löydät kattavat puhtauspalvelut kiinteistönne sisä- ja ulkotiloihin. Erityispalvelumme ovat saatavilla muillekin, kuin sopimusasiakkaillemme, joten voit tilata erikoissiivouksen myös yksittäisenä siivouspalveluna.

Kaikki erityispalvelumme löydät täältä

Meranti Reach & Wash

Meranti pesee korkealla olevat ikkunat ulkoapäin Reach & Wash menetelmällä.
Nykyajan rakennuksissa on usein suuria ja näyttäviä ikkunapintoja. Ne voivat olla hyvin korkealla tai muuten vaikeasti saavutettavissa. Meranti pesee ikkunat puhtaaksi hyödyntäen haastavissa kohteissa henkilönostureita tai Reach & Wash menetelmää. Reach & Wash-menetelmällä puhdistetaan ja huolletaan lasipinnat, rännit, katteet ja parvekelasit. Ikkunat puhdistuvat jopa 20 metrin korkeudessa ilman nostimia!

Lue lisää Reach & Wash -menetelmästä

Ikkunoiden pesu

Asukkaat puhdistavat asuntojensa ikkunat, mutta monta kertaa yhteisten tilojen ikkunat ovat huonommalla hoidolla.
Meranti puhdistaa kiinteistöjen yhteisten tilojen ja rappukäytävien lasipinnat ammattitaidolla. Vaikeatkaan ikkunat eivät tuota ongelmia. Sopimukseen kannattaa kirjata säännölliset ikkunanpesut, jolloin pesuissa ei pääse syntymään liian pitkiä välejä.

Lue lisää ikkunoiden pesu palveluistamme

Katot pitkään hyvässä kunnossa

Meranti puhdistaa rakennusten katot tavallisimmin painepesurilla kuumaa vettä käyttäen. Puhdistaminen kannattaa, sillä se pitää katot hyvässä kunnossa ja jatkaa niiden ikää.
Kattojen pahin vihollinen on sammal. Kun sammalta kasvaa katolle riittävän paljon, alkaa se padota veden liikettä. Veden jäätyessä syntyy varsinkin tiilikatoille pakkasrapautumaa, mikä puolestaan altistaa ne vesivaurioille. Peseminen onkin erityisen tärkeää juuri tiilikatoille, mutta hyödyllistä se on myös huopa- ja peltikatoille.
Sammaleen ohella katoilta poistetaan muut epäpuhtaudet ja roskat. Samalla puhdistetaan myös vesikourut ja syöksytorvet. Lopuksi katot suojataan suoja-aineella. Katot kannattaa pestä perusteellisesti – hieman ympäristöstä riippuen – viiden tai ainakin kymmenen vuoden välein.

Katso video

Luhtikäytävien vuosihuolto

Kattojen lisäksi myös talojen luhtikäytävät kaipaavat ylläpitävää pesua ainakin kerran vuodessa. Niihin kertyy ajan mittaan kaikenlaista roskaa ja likaa. Pesuissa käytetään yleensä kuumaa painevettä. Aina se ei ole mahdollista, mutta Meranti löytää sopivan ja tehokkaan menetelmän. Luhtikäytävien usein puiset seinät tummuvat myös helposti. Nekin saadaan pestyä uuden veroisiksi, mikäli toimeen tartutaan riittävän aikaisin.

Julkisivut kuntoon ja graffitit pois seinistä

Puhtaat ja hoidetut ulkopinnat viestivät rakennuksen hyvästä kunnosta. Ne kannattaa puhdistuttaa aika-ajoin. Oikein puhdistettuna pintojen väri palautuu yhdenmukaiseksi ja pintamateriaalien kestoikä lisääntyy huomattavasti.
Merantilla on vankka kokemus ja osaaminen graffitien poistosta ja pintojen suojaamisesta. Poistot ja suojaukset tehdään AGS Anti Graffiti System -menetelmällä. Se sopii niin tiili-, betoni-, kivi-, kaakeli-, muovi- ja metallipinnoille kuin useimmille rapatuille ja maalatuille pinnoille.
Suojaus kestää viisi vuotta ja on uusittava aina graffitien poistopesun jälkeen. Suojaus tuo graffitien poistopesuun noin 70-90 prosentin kustannussäästön.

Tutustu tarkemmin ja katso video

Roskakatokset, pihat ja pihakiveykset paraatikuntoon

Puhdas piha-alue, siistit kiveykset ja roskakatosten säännöllinen puhdistaminen kertovat hyvästä talonpidosta. Ne kannattaa puhdistuttaa aika-ajoin. Sammal sekä erilaiset liat ja nesteet, kuten öljy, ovat pihoilla yleisimmät epäpuhtauden aiheuttajat. Merantilla on keinot piha-alueen kunnossa- ja puhtaanapitoon. Oikea-aikaisella puhdistuksella myös roskakatosten puuosien sekä kattojen kestoikä pitenee, aivan samoin kuin itse rakennuksissakin.

Puhtaat sekä hoidetut sisä- ja ulkopinnat viestivät rakennuksen hyvästä kunnosta ja hoidosta!

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö