Suojaus tuo poistopesuun 70–90 prosentin kustannussäästön

Etusivu » Palvelut » Graffitien poisto

Julkisivut kuntoon – graffitit pois seinistä

Merantilla on vankka kokemus ja osaaminen graffitien poistosta ja seinäpintojen suojaamisesta. Tunnemme perusteellisesti poistamisessa käytettävät menetelmät ja kemikaalit. Toteutamme poistoja ja suojauksia AGS Anti Graffiti System -menetelmällä, joka sopii niin tiili-, betoni-, kivi-, kaakeli-, muovi- ja metallipinnoille kuin useimmille rapatuille ja maalatuille pinnoille.

Suojaus kestää viisi vuotta ja on uusittava aina graffitien poistopesun jälkeen. Suojaus tuo poistopesuun 70–90 prosentin kustannussäästön.

Yksittäisten suojausten lisäksi teemme esimerkiksi viikoittaisia puhdistuksia ja uudelleensuojauksia. Tiheään töhrittävien pintojen osalta voidaan sopia niiden puhdistamisesta ja suojaamisesta välittömästi. Näin rakennuksen ulkonäkö pysyy tahrattomana kuin itsestään.

Mitä kauemmin graffiti on seinässä, sitä tiukempaan se imeytyy. Tärkeää on poistaa graffitit mahdollisimman pian niiden ilmestymisen jälkeen. Lisäksi niiden poistaminen ehkäisee uusien ilmestymistä.

Graffitien poisto lisää rakennuksen arvoa

Puhtaat ja hoidetut ulkopinnat viestivät, että rakennus on muutenkin hyvässä kunnossa. Oikein puhdistettuna pintojen väri palautuu yhdenmukaiseksi ja pintamateriaalien kestoikä lisääntyy. Graffitien poisto nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa viihtyvyyttä.

Graffitit häiritsevät kiinteistöjen omistajia, mutta myös asukkaita ja alueella työskenteleviä. Ne voivat lisätä turvattomuuden tunnetta ja kannustaa muuhun ilkivaltaan.

Mitä graffitien poistaminen maksaa?

Graffitin poistamisen hintaan vaikuttaa moni asia, muun muassa käsiteltävän pinnan koko ja seinän pintamateriaali.

Seinäpintoja puhdistaessamme huomioimme aina niiden rakenteen, pintamateriaalit, ilmaraot, rakennusten ilmastointijärjestelmät ja muut tekniset seikat. Näin puhdistus tapahtuu turvallisesti ja ammattimaisesti.  Pyydä tarjous sähköpostitse meranti@meranti.fi

Rakennuksen kunto näkyy jo puhtaissa ulkopinnoissa

Puhtaat ja hoidetut ulkopinnat viestivät rakennuksen hyvästä kunnosta. Ne kannattaa puhdistuttaa aika-ajoin. Oikein puhdistettuna pintojen väri palautuu yhdenmukaiseksi ja pintamateriaalien kestoikä lisääntyy huomattavasti.

Seinäpintoja puhdistettaessa huomioidaan aina niiden rakenne, pintamateriaalit, ilmaraot, rakennusten ilmastointijärjestelmät ja muut tekniset seikat. Näin puhdistus tapahtuu turvallisesti ja ammattimaisesti.

 

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö