Annamme ikkunoiden pesusta toimitiloihinne yksilöllisen tarjouksen

Etusivu » Palvelut » Ikkunanpesut

Ikkunapinnat puhtaiksi

Ikkunoidenpesut suoritamme aina oikeaoppisesti ja laadukkailla välineillä. Meiltä löytyy kalustoa myös korkeiden ikkunoiden ja parvekelasien pesuihin. Annamme mielellämme ikkunoiden pesusta yksilöllisen tarjouksen.

Toimistot ja liikekiinteistöt

Toimistojen ja liikekiinteistöjen ikkunanpesuissa on tärkeää, että asiakkaan työympäristöä häiritään mahdollisimman vähän ja työ tehdään nopeasti ja huolellisesti. Ikkunat kannattaa pestä kerran vuodessa tai jopa useampia kertoja vuodessa varsinkin jos toimitila on vilkkaasti liikennöidyn tien varrella. Annamme ikkunoiden pesusta toimitiloihinne yksilöllisen tarjouksen. Puhtaat ikkunat vaikuttavat imagoon!

Taloyhtiöt

Kiinteistöjen yhteisten tilojen ja rappukäytävien ikkunat puhdistamme ammattitaidolla. Vaikeatkaan ikkunat eivät tuota ongelmia. Huoltokirjaan kannattaa merkitä säännölliset ikkunanpesut, ettei pesuissa pääse syntymään liian pitkiä välejä.

Korkealla olevat ikkunat pesemme ulkoapäin Reach & Wash menetelmällä.

Kotitaloudet

Pesemme erilaisten kotien erikokoiset ikkunat huolella hohtavan kirkkaiksi yli 30 vuoden kokemuksella.
Kotien ikkunoiden pesusta saa verotuksessa kotitalousvähennyksen (v. 2021 40 %). 

Tilaa kotisi ikkunoiden pesu

Haastavat ja korkealla olevat ikkunat

Nykyajan rakennuksissa on usein suuria ja näyttäviä ikkunapintoja. Ne voivat olla hyvin korkealla tai muuten vaikeasti saavutettavissa. Meranti pesee ikkunat puhtaaksi hyödyntäen haastavissa kohteissa henkilönostureita tai Reach & Wash menetelmää. Reach & Wash-menetelmällä puhdistamme ja huollamme lasipinnat, rännit, katteet ja parvekelasit sekä uimahallien ja kylpylöiden erilaiset pinnat. Menetelmän avulla puhdistamme myös omakotitalojen korkeat ikkunat sekä niiden kehykset ja reunukset. Ikkunat puhdistuvat jopa 20 metrin korkeudessa ilman nostimia. Pyydä arviointikäynti!

Katso lisää Reach & Wash ikkunoidenpesusta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö