Sammalen ohella poistamme katoilta muut epäpuhtaudet ja roskat

Etusivu » Palvelut » Kattojen pesu

Katot pitkään hyvässä kunnossa kattojen pesulla

Meranti puhdistaa erilaisia kattoja pintamateriaalista riippuen. Tavallisimmin puhdistus tapahtuu painepesurilla kuumaa vettä käyttäen. Katon pesu kannattaa, sillä se pitää katot hyvässä kunnossa ja jatkaa niiden ikää. Kattojen pahin vihollinen on sammal. Kun sammalta kasvaa katolle riittävän paljon, alkaa se padota veden liikettä. Veden jäätyessä syntyy varsinkin tiilikatoille pakkasrapautumaa, mikä puolestaan altistaa ne vesivaurioille. Peseminen onkin erityisen tärkeää juuri tiilikatoille, mutta hyödyllistä se on myös huopa- ja peltikatoille.

Sammalen ohella poistamme katoilta muut epäpuhtaudet ja roskat. Samalla putsaamme myös vesikourut ja syöksytorvet. Lopuksi käsittelemme katot vielä suoja-aineella. Katot kannattaa pestä perusteellisesti – hieman ympäristöstä riippuen – viiden tai ainakin kymmenen vuoden välein.

Kattojen lisäksi myös talojen luhtikäytävät kaipaavat niin ikään ylläpitävää pesua ainakin kerran vuodessa.

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö