Kotisiivous

Merantin kotisiivous helpottaa arkea

 

Puhdas koti on viihtyisä, terveellinen ja turvallinen. Jätä kodin siivoaminen Merantin huoleksi – säästät aikaa ja vaivaa. Mitä kotisiivous maksaa? Tutustu vaihtoehtoihin ja pyydä tarjous sivun alaosan lomakkeella.

 

 

Kotisiivous viikkosiivouksena

Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin mopin heilutteluun, anna Merantin huolehtia siivouksesta. Suunnittelemme viikkosiivouksen kanssasi ja rakennamme palvelukokonaisuuden toiveittesi mukaiseksi. Siivoamme kotisi esimerkiksi viikoittain tai kerran kuukaudessa – aivan kuten haluat.

Tiesitkö että kotisiivouspalveluista on mahdollista saada kotitalousvähennys ja arvonlisäveron vähennys. Lue lisää:
Kotitalousvähennys »
Arvonlisäveroton siivous- ja kodinhoitopalvelu »

 

Kertasiivous

Joulu lähestyy tai perhejuhlat tulossa, eikä siivoukseen ole aikaa? Siivoamme kotisi myös kertaluonteisesti. Kartoitamme toivomasi siivouksen laajuuden ja toteutamme sen ripeästi ja laadukkaasti.

 

Suursiivous

Kaipaako kotisi perusteellista siivousta? Räätälöimme suursiivouksen tarpeidesi mukaisesti. Puhdistamme katot, seinät, kalusteet, lattiat ja muut pinnat – tarvittaessa myös esimerkiksi jääkaapin ja uunin.

 

Muuttosiivous

Siivoamme uuden kotisi muuttovalmiiksi ja vanhan luovutuskuntoon. Onko sinulle valmistumassa uusi omakotitalo? Teemme rakennus- ja loppusiivouksen ammattitaidolla. Sinulle jää enemmän aikaa hoitaa itse muutto.

 

Ikkunanpesu

Ikkunoiden pesusta huolehdimme mielellämme. Pääsemme käsiksi myös vaikeasti tavoitettaviin ja korkealla sijaitseviin ikkunoihin. Puhdistamme samalla sälekaihtimet, ikkunoiden välit ja ikkunalaudat.

 

Raikas ja puhdas sisäilma

Meranti puhdistaa ilman keittiöissä, huoneissa ja varastotiloissa – kaikkialla missä esiintyy hajuhaittoja tai muita sisäilmaongelmia. Quick Treat ilmanpuhdistaja käyttää uutta tekniikkaa joka hävittää hajut, homeet ja bakteerit.

 

Puhtaanapidon lisäksi Merantin kotipalvelu on paljon muutakin!

 

Kodinhoito ja kotiapu

Meiltä voit hankkia monia arkea helpottavia palveluja. Pesemme pyykit ja avustamme ruoan tekemisessä. Autamme käymään kaupassa, pankissa ja virastoissa tai saatamme lääkäriin. Kodinhoito ja kotiapu ovat meille luottamustehtäviä.

 

Tekstiilikalusteiden pesu

Puhdistamme ammattilaisen työvälinein kaikki kotisi tekstiiliverhoillut huonekalut kuten sohvat, nojatuolit ja sänkyjen runkopatjat. Pesemme myös kokolattiamatot.

 

Viiden tähden mattohuolto

Haluat varmasti, että mattosi ovat raikkaat ja puhtaat. Toimimme palvelupisteenä Viiden Tähden Mattohuollolle, joka pesee kaikki irtomatot – räsymatoista aitomattoihin – huolellisesti ja hellävaraisesti. Kotisiivouksen yhteydessä tuomme matot kotiisi ilman kuljetusmaksua. Mattopesulahinnastoon tästä

Kiinteistönhuollolliset tehtävät

Monet kiinteistönhuollolliset tehtävät ovat vahvaa osaamistamme. Tällaisia ovat esimerkiksi:

• kattojen pesu: tiili-, huopa- ja peltikattojen pesu sekä sammaleen ja jäkälän poisto sekä torjunta

• pihakivetysten ja asfaltin pesu ja sammaleen poisto

• vesirännien puhdistus



 

LATAA ESITE MERANTIN KODINHOITOPALVELUISTA

Meranti antaa työlleen takuun. Mikäli palvelumme eivät vastaa odotuksiasi, korjaamme puutteet pikaisesti. Noudatamme toiminnassamme ISO9001- ja ISO14001-laatujärjestelmän vaatimuksia.

 

Kotipalvelujen hankinnassa voit hyödyntää kotitalousvähennystä. Lisätietoja on osoitteessa www.vero.fi  Voit hankkia kotipalvelujamme myös lahjaksi. Kysy lahjakorttejamme. Tätä lahjaa saaja arvostaa!

TARJOUKSET JA KARTOITUS: Mitä kotisiivous maksaa?


Kotisiivouspalvelu
Pyydä tarjous >