Lattiapinnoitus on tehokas keino kunnostaa ja hoitaa lattioita

Etusivu » Palvelut » Dr. Schutz -lattiapinnoitus

Lattiapinnoitus kunnostaa ja hoitaa lattiat

Saksalainen Dr. Schutz on tehokas keino kunnostaa ja hoitaa lattioita tiloissa, joissa lattialta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Menetelmä perustuu lattioiden pinnoittamiseen polyuretaanilla. Dr. Schutzin PU Sealer -pinnoite korjaa tehokkaasti kaikki kulumat, naarmut ja värjäytymät. Se tekee vanhasta lattiasta kuin uuden – vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Meranti on sertifioitu Dr. Schutz -urakoitsija

Lattioiden kunnostaminen tuo tiloihin uuden ja raikkaan ilmeen. Pinnoitteen avulla voi vaihtaa lattian väriä ja tehdä siihen erilaisia kuvioita. Värejä on tarjolla lähes kaksisataa. Pinnoite myös helpottaa jatkossa siivousta, vähentää perushuollon tarvetta sekä muodostaa kestävän suojan. Lattioiden värjäytymisen estämiseen on vielä käytettävissä Dr. Schutzin PU Anticolor -pinnoite.

Meranti pinnoittaa lattian nopeasti, eikä toimintaa tiloissa tarvitse aina edes keskeyttää

Dr. Schutz -menetelmä sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistojen, pankkien, tuotantotilojen, kauppojen, koulujen, päiväkotien, kampaamoiden, ravintoloiden tai sairaaloiden lattioiden korjaamiseen ja suojaamiseen. Lattian pinnoitus soveltuu lähes kaikille lattiapinnoille paitsi parketille ja laminaatille. Menetelmän avulla voimme tehdä myös erikoisratkaisuja kuten HSE-standardin mukaisia turvalattioita tai DIN-standardin mukaisia ESD-lattioita.

Katso lisätietoja Dr. Schutzin sivuilta

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö