Oheistuotteet puhtauden ja siisteyden ylläpitoon


     
     


MERANTI on Orbot-, Ultra H2O by Orbotech- ja Rekola Reflex -tuotteiden partner-myyjä ja kumppani. Meranti käyttää myös yllämainittuja tuotteita puhtauden ylläpidossa.MONIKÄYTTÖINEN SIIVOUSKONE, JOKA SELVIYTYY KAIKISTA LATTIATYYPEISTÄ

Poista kalliit ja tehottomat siivousmenetelmät. Orbot on markkinoiden monipuolisin lattianhoitokone. Ainutlaatuinen epäkeskoliike ja monipuolinen mahdollisuus käyttää laikkoja ja harjoja mahdollistaa Orbotin käytön lattioiden puhdistuksessa, vahan poistossa, hionnassa ja kiillottamisessa. Soveltuu tekstiili- ja kaikille muille lattiamateriaaleille ja täyttää näin kaikki tarpeesi. Lue lisää »


 

PINNAT ULTRAPUHTAAKSI ILMAN PUHDISTUSAINEITA

Ultra H2O by Orbotech on tulevaisuuden siivousmenetelmä. Nyt voit puhdistaa pinnat tehokkaammin kuin aikaisemmin täysin ilman yleispuhdistusaineita. Ultrapuhdas vesi tekee puhtaamman lopputuloksen ja tukee myös kestävämpää ympäristöä. Lue lisää »
REKOLA REFLEX SIIVOUSKONSEPTI: Hygieenisen ja ympäristöystävällisen siivoamisen uusi standardi

Rekola Reflex on innovatiivinen siivousvälinekonsepti, joka tekee siivoamisesta hygieenistä sekä ympäristöystävällistä. Rekola AddOn on säilytys-, koukku- ja vyöjärjestelmä, joka tuo kaikki työvälineet käden ulottuville. Rekola Motion vaunusarja tuo siivoamiseen huippuluokan käytännöllisyyttä ja tehokkuutta.
Rekola AddOn -vyöt ja Rekola Motion –vaunut linkittävät siivouskohteen toiminnot saumattomaksi kokonaisuudeksi. Yhdessä käytettynä tuotteet vähentävät siivoojan tarvetta kulkea edestakaisin vaunun ja siivouspaikan välillä. Vöitä voi hyödyntää monissa eri siivoustöissä. Lue lisää »
Oikeanlaiset matot auttavat pitämään tilat puhtaina

Merantin kautta on niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille tarjolla Muovihaka Oy:n valmistamia erikoismattoja.

Muovihaka valmistaa kumi-muovisekoitteisia mattoja moniin käyttötarkoituksiin ja tiloihin kuten tuulikaappeihin, erilaisiin työpisteisiin, kosteisiin tiloihin ja tuolien alle. Valikoimassa on myös ruohomattoja ja muita ulkotiloihin tarkoitettuja tuotteita.

 Suurin osa Muovihakan matoista on tarkoitettu tehostamaan puhtaanapitoa estämällä lian kulkeutumisen sisälle kiinteistöihin. Mattojen suunnittelussa Muovihaka kiinnittää huomiota niiden muotoiluun, kulutuskestävyyteen, materiaalien kierrätettävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen.

 Puhtausalan asiantuntijana Meranti osaa auttaa asiakkaitaan valitsemaan oikeanlaiset matot kuhunkin tilaan ja käyttötarkoitukseen sekä mitoittaa niille oikean vaihtovälin. Meranti myös puhdistaa tarvittaessa asiakkaidensa matot. Tutustu tuotteisiin »Viiden tähden mattohuolto

      

Puhdistamme arvomatot ja muut mattotyypit parhailla eurooppalaisilla matonpesumenetelmillä. Mattohuollossa teemme yhteistyötä useiden pesuloiden kanssa. Oulussa mattojen vastaanotto- ja palautuspisteenä toimii Meranti Siivouspalvelujen tilat Maikkulassa, osoitteessa Haarasuonkuja 10.

Mattopesulahinnastoon tästä


Packexe suojaa pinnat rakentamisen aikana

Toimimme Packexe Floor Protector -itsekiinnittyvien suojamuovien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Packexe suojaa tehokkaasti ja helposti pintoja rakentamisen aikana. Asennuksessa ei tarvita teippiä, joten tuotteen asentaminen on helppoa. Packexe soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Voit suojata tuotteella lattiat myös muuton yhteydessä.