Meranti puhdistaa ja raikastaa sisäilman

Etusivu » Palvelut » Oheistuotteet

Oheistuotteet puhtauden ja siisteyden ylläpitoon

Meranti on Orbot, Ultra H2O by Orbotech ja Rekola Reflex tuotteiden partnermyyjä ja kumppani. Hyödynnämme näitä tuotteita puhtauden ylläpidossa.

Quick Treat hapetuskenno

Puhdistaa ilman asunnoissa, hotellihuoneissa, kokoustiloissa, ravintoloissa, keittiöissä, kuntosaleissa ja jätehuoneissa – kaikkialla missä esiintyy hajuhaittoja tai muita sisäilmaongelmia.

Quick Treat ilmanpuhdistaja käyttää uutta tekniikkaa joka hävittää hajut, homeet ja bakteerit. Nelimetallinen katalyyttikenno synnyttää UV-valon avulla fotokatalyysireaktion, jonka tuottamat hapettajat leviävät kaikkialle tiloihin. Toisin kuin edellisen sukupolven ilmanpuhdistimet, Quick Treat lähettää ilmaan puhdistavaa plasmaa. Puhdistettavan ilman ei tarvitse kulkea laitteen läpi. Laite ei vaadi suodatinten vaihtoa eikä muutakaan säännöllistä huoltoa.

REME poistaa haitalliset mikrobit sisäilmasta

Tuloilmakanavaan asennettava REME ilmanpuhdistuskenno levittää tiloihin hapettajia ja kaasumaista vetyperoksidia. Kaikkialla ilmassa sekä pinnoilla olevat mikrobit häviävät ja kaasut hajoavat. Pienhiukkaset saavat sähköisen varauksen. Partikkelit liimautuvat yhteen ja ovat liian isoja pysyäkseen ilmassa. Toimintaa voidaan tehostaa maadoitetulla partikkelien kerääjällä.

Meranti käyttää puhtaanapidossa, edustaa sekä myy Quick Treat- ja REME-laitteita Pohjois-Suomessa.

Lataa esite

Monikäyttöinen siivouskone, joka selviytyy kaikista lattiatyypeistä

Poista kalliit ja tehottomat siivousmenetelmät. Orbot on markkinoiden monipuolisin lattianhoitokone. Ainutlaatuinen epäkeskoliike ja monipuolinen mahdollisuus käyttää laikkoja ja harjoja mahdollistaa Orbotin käytön lattioiden puhdistuksessa, vahan poistossa, hionnassa ja kiillottamisessa. Soveltuu tekstiili- ja kaikille muille lattiamateriaaleille ja täyttää näin kaikki tarpeesi.

Lue lisää

REKOLA REFLEX siivouskonsepti: Hygieenisen ja ympäristöystävällisen siivoamisen uusi standardi

Rekola Reflex on innovatiivinen siivousvälinekonsepti, joka tekee siivoamisesta hygieenistä sekä ympäristöystävällistä. Rekola AddOn on säilytys-, koukku- ja vyöjärjestelmä, joka tuo kaikki työvälineet käden ulottuville. Rekola Motion vaunusarja tuo siivoamiseen huippuluokan käytännöllisyyttä ja tehokkuutta.
Rekola AddOn -vyöt ja Rekola Motion –vaunut linkittävät siivouskohteen toiminnot saumattomaksi kokonaisuudeksi. Yhdessä käytettynä tuotteet vähentävät siivoojan tarvetta kulkea edestakaisin vaunun ja siivouspaikan välillä. Vöitä voi hyödyntää monissa eri siivoustöissä.

Lue lisää

Pinnat ultrapuhtaiksi ilman puhdistusaineita

Ultra H2O by Orbotech on tulevaisuuden siivousmenetelmä. Nyt voit puhdistaa pinnat tehokkaammin kuin aikaisemmin täysin ilman yleispuhdistusaineita. Ultrapuhdas vesi tekee puhtaamman lopputuloksen ja tukee myös kestävämpää ympäristöä.

Lue lisää

Packexe suojaa pinnat rakentamisen aikana

Toimimme Packexe Floor Protector -itsekiinnittyvien suojamuovien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Packexe suojaa tehokkaasti ja helposti pintoja rakentamisen aikana. Asennuksessa ei tarvita teippiä, joten tuotteen asentaminen on helppoa. Packexe soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Voit suojata tuotteella lattiat myös muuton yhteydessä.

Viiden tähden mattohuolto

Puhdistamme arvomatot ja muut mattotyypit parhailla eurooppalaisilla matonpesumenetelmillä. Mattohuollossa teemme yhteistyötä useiden pesuloiden kanssa. Oulussa mattojen vastaanotto- ja palautuspisteenä toimii Meranti Siivouspalvelujen tilat Maikkulassa, osoitteessa Haarasuonkuja 10.

Mattopesuhinnastoon

Oikeanlaiset matot auttavat pitämään tilat puhtaina

Merantin kautta on niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille tarjolla Muovihaka Oy:n valmistamia erikoismattoja.

Muovihaka valmistaa kumi-muovisekoitteisia mattoja moniin käyttötarkoituksiin ja tiloihin kuten tuulikaappeihin, erilaisiin työpisteisiin, kosteisiin tiloihin ja tuolien alle. Valikoimassa on myös ruohomattoja ja muita ulkotiloihin tarkoitettuja tuotteita.

Suurin osa Muovihakan matoista on tarkoitettu tehostamaan puhtaanapitoa estämällä lian kulkeutumisen sisälle kiinteistöihin. Mattojen suunnittelussa Muovihaka kiinnittää huomiota niiden muotoiluun, kulutuskestävyyteen, materiaalien kierrätettävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Puhtausalan asiantuntijana Meranti osaa auttaa asiakkaitaan valitsemaan oikeanlaiset matot kuhunkin tilaan ja käyttötarkoitukseen sekä mitoittaa niille oikean vaihtovälin. Meranti myös puhdistaa tarvittaessa asiakkaidensa matot.

Tutustu tuotteisiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö