Merantilla on keinot pysäköintitilojen ja -hallien kunnossa ja puhtaanapitoon

Etusivu » Palvelut » Parkkihallien puhdistus

Parkkihallien siivous ja puhdistus

Katetut pysäköintitilat ja parkkihallit kaipaavat ylläpitävää pesua aika-ajoin. Niihin kertyy ajan mittaan kaikenlaista roskaa ja likaa. Autojen mukana halliin tulevat kura, hiekka, kivet ja erilaiset liat sekä nesteet, kuten moottoriöljy, ovat pysäköintitiloissa yleisiä epäpuhtauden aiheuttajia. Niistä saattaa erittyä myös voimakkaita tuoksuja.

Merantilla on keinot pysäköintitilojen ja -hallien kunnossa ja puhtaanapitoon. Oikea-aikaisella puhdistuksella lattia-, seinä- ja kattopintojen kestoikä pitenee, aivan samoin kuin rakennuksissakin. Autohallin puhdistus sisältää roskien poiston, imuroinnin ja pesun.

Pysäköintitilojen seinät tummuvat helposti pakokaasujen vaikutuksesta. Nekin saadaan pestyä uuden veroisiksi, mikäli toimeen tartutaan riittävän aikaisin. Oikein puhdistettuna pintojen väri palautuu siistiksi sekä yhdenmukaiseksi, ja pintamateriaalien kestoikä lisääntyy huomattavasti.

Meranti löytää sopivan ja tehokkaan menetelmän hallin kaikille pinnoille. Huolehdimme kaikessa toiminnassamme ympäristöystävällisyydestä, niin työtapojen, työvälineiden kuin käytettävien puhdistusaineidenkin osalta.

Katso video pysäköintilojen puhdistuksesta!

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö