Kokolattiamatot, suuret mattolaatat tai isot sisustusmatot– pysyvät siisteinä, kun Meranti pitää niistä huolen

Etusivu » Palvelut » Tekstiililattioiden pesu

Meranti pitää huolen tekstiililattioista

Tekstiilistä valmistetut lattiapäällysteet – kokolattiamatot, suuret mattolaatat tai isot sisustusmatot– pysyvät hyvässä kunnossa ja siisteinä, kun Meranti pitää niistä huolen. Tämä edistää samalla sisäilman puhtautta. Merantin kolmevaiheinen palvelu varmistaa parhaiten tekstiililattioiden puhtauden, mutta asiakas voi luonnollisesti hankkia myös haluamiaan osia kokonaispalvelusta.

1. Viikkosiivous tamppari-imurilla 

Perustan tekstiililattioiden siisteydelle luo niiden viikoittainen puhdistus imurilla, joka on varustettu moottoroidulla mattosuuttimella. Tampparin imutehoa voi säätää – näin se soveltuu monenlaisille tekstiilipinnoille. Ylläpitosiivoukseen kuuluu myös jaksottainen tahrojen ja värjäymien poisto. Hyvin toteutettu viikkosiivous on tekstiililattioiden hoidon tärkein ja eniten kustannustehokkuutta parantava osa.

2. Kapselointi neljännesvuosittain

Noin neljännesvuoden välein Meranti puhdistaa tekstiililattiat Smart Care Trio -menetelmällä. Kapseloinniksi kutsuttu menetelmä on nopea, tehokas ja turvallinen. Se on myös ympäristöystävällinen, mistä todisteena on Green Seal -sertifiointi. 
Smart Care Trio -menetelmässä kokolattiamatto pestään käyttäen erityistä puhdistuskonetta, tiettyjä puhdistusaineita sekä pölynimuria. Puhdistuskone levittää puhdistus- ja kapselointiaineet matolle, harjaa sen tehokkaasti sylinteriharjojen avulla ja nostaa nukan pystyyn. Kapselointiaine sitoo lian, joka kuivuu kristalliseen muotoon. Lopuksi matto imuroidaan ja poistetaan näin kristalliin sitoutunut lika.
Menetelmää voi käyttää monenlaisissa kiinteistöissä. Smart Care Trio on hiljainen, vähentää veden kulutusta sekä homekasvuston riskiä. Tiloissa työskenteleville menetelmästä on vain vähän häiriötä.
Smart Care Trio -menetelmä on johtavien tekstiililattiapäällysteiden valmistajien suosittelema.

3. Peruspesu noin kerran vuodessa

Tilan käyttötaajuudesta ja likaantumisesta riippuen Meranti suorittaa tekstiililattian peruspesun noin kerran vuodessa. Peruspesu palauttaa tekstiililattian pinnan ja nukan kunnon. Se suoritetaan Orbot-lattianhoitokoneella tai painehuuhtelulaitteella.
Orbot puhdistaa tekstiililattiat erittäin tehokkaasti ainutlaatuisen epäkeskoliikkeensä sekä monenlaisten laikkojensa ja harjojensa ansiosta. Lattianhoitokoneen pieni vedenkulutus säästää ympäristöä eikä aiheuta jälkikosteutta. Hiljainen käyntiääni mahdollistaa siivouksen tiloissa, joissa samanaikaisesti työskennellään.
Painehuuhtelulaitetta käytettäessä tekstiililattiat puhdistetaan pesuaineen ja tarvittaessa esikäsittelyaineen avulla. Puhdistusaineliuos annostellaan painesumutinkannulla. Voimakkaasti likaantunutta pintaa käsitellään tarvittaessa ensin pehmeällä pesuharjalla tai puhdistussienellä.

Lataa esite

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö