Meille Merantissa on tärkeää, että asiakas saa oikeanlaista siivousta oikeassa paikassa, oikeaan aikaan

Etusivu » Palvelut » Uima-altaat kuntoon

Uima-altaat puhtaaseen ja terveelliseen kuntoon

Asunto-osakeyhtiöiden, yritysten ja julkistilojen uima-altaat tarvitsevat molemmat laadukkaita siivouspalveluja, oman käyttöasteensa puhtausvaatimuksilla. Liian korkea siivoustaso nostaa asiakkaan kustannuksia ja liian alhainen taso voi olla jopa terveysriski. Meille Merantissa on tärkeää, että asiakas saa oikeanlaista siivousta oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Siivoukset toteutetaan sovitusti, ylläpitosiivoukset tiheämmin ja muut sovitettuina vaikkapa vuodenaikojen vaihteluun.

Sovituin määrä-ajoin tehtävä, perusteellisesti suoritettava perussiivous täydentää hyvin altaiden ylläpitosiivousta. Sen avulla poistetaan pinttynyttä ja kiinnittynyttä likaa sekä suojataan ja hoidetaan altaan pintoja. Perussiivous vähentää merkittävästi pintojen uusimistarvetta ja sen avulla allastiloista tulee erityisen puhtaat. Samalla viihtyisyys kasvaa ja allastilan – joskus tunkkainenkin – sisäilman laatu paranee merkittävästi.

Aluksi uima-allas tyhjennetään sen oman suodatinjärjestelmän kautta. Seuraavaksi huolletaan suodattimet poistamalla niistä epäpuhtaudet ja hiekka. Altaan pinnat pestään emäksisellä pesuaineella joko käsin tai mekaanisia työvälineitä hyödyntäen. Seuraavaksi pinnoille tehdään happo-emäskäsittely, neutralointi ja kloorikäsittely. Pinnat huuhdellaan ja likavesi imuroidaan pois kaikissa työvaiheissa.

Kysy lisää joko meranti@meranti.fi tai soittamalla 020 833 3150

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö