Yläpölyt kannattaa puhdistaa 2-5 vuoden välein tilan käytöstä ja rakenteesta riippuen

Etusivu » Palvelut » Yläpölyjen poisto

Yläpölyjen poisto puhdistaa sisäilmaa ja parantaa paloturvallisuutta

Meranti osaa yläpölyjen poistamisen tehokkaasti ja ripeästi. Yläpölyjen puhdistamisella on iso myönteinen vaikutus sisäilman puhtauteen ja tätä kautta tiloissa työskentelevien tai asuvien hyvinvointiin. Pölyä kertyy runsaasti lähes kaikkien tilojen yläosiin – näkymättömiin kourujen, putkistojen, valaisimien ja palkkien päälle. Ellei pölyä siivota ajoissa pois, pinttyy se helposti ja tällöin sen poistaminen on vaikeampaa.

Pöly aiheuttaa myös pölypalon riskin etenkin teollisuuden tuotantotiloissa, sillä ilmaan sekoittuneena se voi muodostaa räjähdysvaarallisen seoksen. Yläpölyt kannattaa puhdistaa 2-5 vuoden välein tilan käytöstä ja rakenteesta riippuen. Puhdistustarve koskee myös erilaisia vinttejä ja ullakkotiloja, joita käytetään harvoin.

SpaceVac-imuri puhdistaa yläpölyt tehokkaasti ja helposti.

Lue lisää

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö