Meranti hakee kesätyöntekijöitä

Jos olet reippaasti töihin tarttuva, asiakaspalveluhenkinen, innokas oppimaan uutta ja pidät liikkuvasta työstä, meillä on kesätöitä juuri sinulle

Pääset luomaan viihtyisyyttä ja tekemään puhdasta jälkeä asiakkaidemme kiinteistöihin. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja nykyaikaisiin työvälineisiin ja menetelmiin. Työt alkavat kesän alussa sopimuksen mukaan. Työajat ovat vaihtelevia, töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin.


Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti erilaisia palveluita. Esimerkiksi kattojen, ikkunoiden, julkisivujen ja parkkihallien puhdistusta, rakennussiivousta, ylläpitosiivousta, graffitien poistoa ja paljon muuta. Jokaiselle valitulle hakijalle löytyy varmasti mieleistä tekemistä – mitä sinä haluaisit tehdä?


Vastineeksi työnteosta saat arvokasta työkokemusta, kilpailukykyisen palkan sekä reilut työkaverit ja roppakaupalla uusia taitoja tulevaisuuden varalle. Palkkaamme kesätöihin myös alle 18-vuotiaita. Edellytämme suomen kielen taitoa. Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi.


Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa työsuhdetta esim. opiskelun ohella tai myös työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva aloitusaikataulu ja viikkotuntimäärä.

Täytä kesätyöhakemus täällä!

Kysymykset kesätöihin liittyen voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen: tiina.rauhio-raisanen@meranti.fi

Mainitse hakemuksessasi mitä työtä olet hakemassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö