Merantin palvelutiimi ratkaisee siivousalan ongelmia ja auttaa

Merantin toiminnoista vastaava ammattitaitoinen palvelutiimi auttaa ja on valmis ratkaisemaan esille nostamiasi kysymyksiä sekä antamaan apua kaikenlaisissa ongelmatilanteissa, niin tutuissa kuin uusissakin.

Tuttu porukka palvelee sinua ja päivittäinen tekemisemme säilyy kuten tähänkin saakka. Hyvä asenne tekemiseen vie eteenpäin jatkossakin.

Merantin palvelutiimi:

Marianne Tuomainen
yksikön päällikkö
marianne.tuomainen@meranti.fi
p. 050 477 8598

Tiina Rauhio-Räisänen
palvelukoordinaattori
tiina.rauhio-raisanen@meranti.fi
p. 050 411 8440

Heidi Sääskilahti
palveluesimies, ylläpito, tilaustyöt
heidi.saaskilahti@meranti.fi
p. 050 452 5530

Antti Rimpeläinen
palveluesimies, erikoissiivous,
rakennus- ja loppusiivous
antti.rimpelainen@meranti.fi
p. 040 487 8779

Johanna Sallinen
palveluesimies, palvelumyyjä
johanna.sallinen@meranti.fi
p. 050 401 8744

Palvelumme kehittyvät jatkuvasti asiantuntijaorganisaatio MerantiAkatemian tuella. Akatemia mahdollistaa kouluttautumisen aina toimitilahuoltajan ammattitutkintoon asti, PHM -konsernin tarpeisiin kaikkialle Suomeen. Näin luomme entistä toimivampia, tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja puhtauden hallintaan sekä ylläpitoon. Kuitenkin, olemme edelleen sama Meranti – oululainen puhtaanapidon ammattilainen lähellä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Meranti Siivouspalvelut on nyt PHM partneri – osa PHM Groupia. PHM on toiminut taustavoimanamme jo jonkin aikaa, mutta arjen toiminta ei tule muuttumaan jatkossakaan. PHM Group on tuonut mukanaan lisää resursseja, entistä leveämmät hartiat kaikkeen toimintaamme: https://www.phmgroup.com/fi/

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö