Paikallista palvelua isommilla muskeleilla: Meranti on nyt PHM partner

Meranti Siivouspalvelut Oy on osa PHM Groupia. PHM toimii taustavoimanamme, mutta arjen toiminta ei tule muuttumaan jatkossakaan.

Olemme edelleen sama paikallinen siivousalan osaaja lähellä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Tuttu porukka palvelee sinua ja yrityksen nimi sekä päivittäinen tekemisemme säilyvät, kuten tähänkin saakka.

PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu puhtaanapito- ja kiinteistöalan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Me PHM partnerit uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. Tämä tarkoittaa mm. parempaa toimintavarmuutta, laajempaa palvelutarjontaa ja helpompaa asioimista.

Oulun, ja lähialueilla teemme yhteistyötä muiden PHM partnereiden, Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy:n, Kotikatu Oy:n ja Puhdas Tuuli Oy Siivouspalvelun kanssa. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme tai mieltäsi askarruttaa jokin muu asia, olethan yhteydessä.

Yhteistyöterveisin,

Marianne Tuomainen

Yksikön päällikkö

puhelin 050 477 8598

marianne.tuomainen@meranti.fi

PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä. Tällä hetkellä palvelemme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa lähes 5 000 ammattilaisen voimin. Olemme kasvuyhtiö ja laajennamme toimintaamme uusille alueille jatkuvasti. PHM Groupin omistaa Norvestorin hallinnoimat rahastot ja Interan rahasto yhdessä paikallisissa yhtiöissä toimivan johdon kanssa. Katso lisää: https://www.phmgroup.com/fi/

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö