Pohjois-Suomen Taloyhtiöpäivä 2022 – taloyhtiö palveluita hankkimassa

Meranti on mukana taloyhtiöpäivillä, jotka järjestetään tiistaina 11.10.2022 Original Sokos Hotel Arinan koulutustilojen 4. kerroksessa.

Puhtaudenhallinnan kumppanuussopimus

Meranti Siivouspalvelut Oy on oivallinen kumppani taloyhtiöille, isännöitsijälle, kunnille ja kaupungeille – kaikille, joiden asuinkiinteistöjä on hoidettava ja pidettävä kunnossa. Puhtaudenhallinnan kumppanuussopimus Merantin kanssa voi sisältää sisätilojen ylläpito- ja perussiivouksen, porraskäytävien ja yhteisten tilojen lasipintojen puhtaanapidon sekä julkisivujen, kattojen, luhtikäytävien, roskakatosten ja piha-alueiden siivoukset.

Sopimuksen alussa Meranti tekee taloyhtiölle puhtaanapidon ylläpitosuunnitelman, jota on mahdollista päivittää tilanteiden muuttuessa. Isännöitsijälle puhtaudenhallinnan kumppanuussopimus tuo aikasäästöä ja taloyhtiön hallitukselle sopimus merkitsee kiinteistön arvon parempaa säilymistä.

Ylläpitosiivous tarkoittaa sovitun puhtaustason säilyttämistä. Siinä tilat puhdistetaan 1–6 kertaa viikossa sovituin menetelmin.  Perussiivouksella täydennetään ylläpitosiivousta sovituin määräajoin. Siinä poistetaan pinttynyt ja kiinnittynyt lika tai vanhat vahaukset sekä suojataan ja hoidetaan pintoja. Perussiivous vähentää merkittävästi pintojen uusimistarvetta.

Yleiset tilat ja piha-alueet puhtaina ja viihtyisinä

Merantin pitää tilat puhtaina ja siisteinä sovitussa laajuudessa. Tämä luo viihtyisyyttä ja hyvinvointia koko taloyhtiöön. Huolellisella siivouksella on iso taloudellinen merkitys, sillä se vaikuttaa myönteisesti rakennuksen kuntoon ja sen arvon säilymiseen.

Terveellinen talo ja puhdas sisäilma

Kunnollinen siivous takaa omalta osaltaan myös sisäilman puhtauden. Lisäksi Merantin ammattilaiset havaitsevat usein työtään tehdessään rakennuksen kosteus- ja sisäilmapulmat jo ennen kuin ne ehtivät kehittyä vakaviksi.

Merantin palvelutiimi auttaa ja opastaa niin sopimuksen suunnittelussa kuin kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa.

Tutustu Merantin Puhtaudenhallinnan kumppanuussopimukseen täällä »

Maksuton taloyhtiötapahtuma on tarkoitettu taloyhtiöiden hallituksille, isännöitsijöille, osakkaille, vuokrataloyhtiöiden toimitusjohtajille, kiinteistönhoitajille sekä kaikille taloyhtiöistä kiinnostuneille. Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon ja ilmoittautumisen yhteydessä valitaan sitova tuloaika. Klinikoihin voit ilmoittautua tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Taloyhtiöpäivätapahtuma on avoinna klo 13.00 – 17.00. Tutustu ja ilmoittaudu Oulun taloyhtiöpäivään täällä »

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö