Tehostetun siivouksen asiantuntija

Etusivu » Palvelut » Tehostettu siivous parantaa hygieniatasoa

Tehostettu siivous torjuu infektioita ja parantaa hygieniatasoa

Käytännössä tehostettu siivous tarkoittaa muun muassa tavallista useampia siivouskertoja viikossa sekä tiettyjen puhdistusaineiden ja -menetelmien käyttämistä. Joidenkin pintaryhmien osalta siivouksen on oltava päivittäistä tai jopa vielä tiheämpää. Tämä koskee usein kosketeltavia pintoja kuten ovenkahvoja, hissien nappeja, pöytäpintoja ja valokatkaisijoita sekä esimerkiksi wc-tiloja.

Ilmapesu poistaa epäpuhtaudet

Tehostetun siivouksen tavoitteena on ylläpitää tiloissa sellaista hygieenistä tasoa, että niissä voidaan asioida, oleskella ja työskennellä turvallisesti.

Sisäilmapesu vesisumutusmenetelmällä puhdistaa ilman ja poistaa hajuja, mikrobeja sekä epäpuhtauksia. Menetelmä soveltuu mainiosti erilaisiin toimisto- ja työtiloihin, silloin kun sisäilma halutaan mahdollisimman mikrobivapaaksi ja puhtaaksi

Lue lisää

Tehostetun siivouksen tavoitteena on ylläpitää tiloissa sellaista hygieenistä tasoa, että niissä voidaan asioida, oleskella ja työskennellä turvallisesti.

Työterveyslaitos ja THL ovat yhdessä laatineet ohjeistuksen siivouksesta infektiontartuntojen kuten korona, ehkäisemiseksi. Ohjeistus käsittelee muun muassa työvälineitä, puhdistusaineita, siivoustiheyttä ja työjärjestystä. Tätä ohjeistusta Meranti noudattaa.

Korona-aikana julkaistuja artikkeleita ja ohjeita:
Lue Propuhtauden artikkeli Tutkimuskatsaus – uusi koronavirus »

Lataa pdf-muotoinen ohje Tehostetun siivouksen ohjeet COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi »

Meranti on tehostetun siivouksen asiantuntija

Yhteydenottopyynnön Merantin myyntiin voit lähettää sähköisellä lomakkeella tästä.

Voit myös lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen meranti@meranti.fi 
PUHELIN VAIHDE: 020 8333 150

Meranti soveltaa toiminnassaan yhtenä ensimmäisistä siivousalan yrityksistä Suomessa pohjoismaista Insta 800 -standardia. Insta 800 auttaa siivouspalvelujen tarjoajaa ja asiakasta määrittelemään ja arvioimaan siivouksen teknisen laadun yksiselitteisellä tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Katso yhteystiedot Jätä yhteydenottopyyntö