Puhtaus on laaja
kokonaisuus

Puhtaus on muutakin kuin sitä, ettei lattialla ole hiekkaa ja roskakorit on tyhjennetty. Se on laaja kokonaisuus, jolla on vaikutusta moneen asiaan: terveyteen, viihtyvyyteen ja hyvään oloon, taloudellisia seikkoja unohtamatta. Laadukkaasti toteutettu siivous vaatii osaamista ja oikeaa asennetta – ja puhtauspalveluja tarvitaan kaikkialla.


Puhtauspalveluala on työvoimalla mitattuna Suomen neljänneksi suurin toimiala, joka työllistää yli 100 000 henkilöä. Alan markkinat ovat kasvaneet viime aikoina noin 20 prosentin vuosivauhtia. Puhtauspalvelualan vastuulla on omalta osaltaan 260 miljardin euron kansallisomaisuudesta huolehtiminen. Kun teemme työmme hyvin, pysyvät kiinteistöt kunnossa ja investointitarpeet kurissa.


Siivouksen laadulla ja oikealla siivoussuhteella on myös välitön vaikutus tilojen käyttäjien terveyteen. Meranti kohentaa työllään viihtyvyyttä ja hyvinvointia kotona, töissä ja yleisissä tiloissa. Puhdas sisäilma takaa tehokkaita työtunteja ja vähemmän sairaspoissaoloja. Meranti on Sisäilmayhdistyksen kannattajäsen. 


Tälle sivulle olemme koonneet monipuolisesta toiminnastamme kertovia esitteitä esitteet.


Lataa esite Laadukas siivous »
    

Lataa esite toimisto- sekä aula- ja porrastilojen puhtaustasoista »

 

Meranti ja PTT Consult:
Puhtauden ja pölynhallinnan asiantuntijapalvelut


Meranti ja PTT Consult ovat yhdessä kehittäneet kattavat asiantuntijapalvelut, jotka varmistavat kiinteistöjen puhtauden, viihtyisyyden ja käytettävyyden niiden koko elinkaaren ajan. Palvelumme auttavat torjumaan pölystä ja liasta aiheutuvia ongelmia. Samalla ne myös tehostavat rakentamista ja parantavat sen laatua. Lataa esite »

Terveelliset tilat,

viihtyisät ympäristöt

Meranti on erikoistunut laadukkaisiin ja monipuolisiin puhtauden- ja pölynhallinnan palveluihin. Ne kattavat rakennusten ja tilojen elinkaaren kaikki vaiheet. Pidämme rakennustyömaat puhtaina ja pölyttöminä, mutta osaamme yhtä hyvin toimistojen ja liiketilojen tai vaikkapa sairaaloiden siivoamisen.
Puhtauden- ja pölynhallintamme etenee viidessä vaiheessa – rakennusten ja tilojen elinkaarta seuraten. Toteutamme koko ketjun tai vain osia siitä, aina asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Lataa esite »

 
Puhdas ja terve kiinteistö

– koko elinkaaren ajan

 

Asiantuntijapalvelut kiinteistön suunnittelu-, toteutus- ja valmistumisvaiheessa.

Lataa palvelutuotekuvausesite »

Terveellinen ja

tuottava sisäilma

 

Sisäilmastolla tarkoitetaan niitä rakennuksen ympäristötekijöitä, jotka vaikuttavat ihmisen terveyteen ja viihtyvyyteen. Lataa esite »