Erikoispalvelut

Erikoispalveluja moniin tarpeisiin

Meranti tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erityistä osaamista vaativia erikoispalveluja.

 

Haastavatkin ikkunapinnat puhtaiksi

Meranti pesee ikkunat puhtaiksi, vaikka ne olisivat korkealla tai muuten vaikeasti saavutettavissa. Tarvittaessa apuna käytetään henkilönostureita sekä korkeiden paikkojen asiantuntijoita kuten kiipeilijöitä. Useimmat ikkunapesut suoritetaan kuitenkin omien ammattilaisten voimin. Katso lisää »

 

Reach & Wash – ainutlaatuista ikkunanpesua

Ikkunoiden pesuun Merantilla on myös käytössään englantilainen Reach & Wash -menetelmä. Hiilikuituisten pesuvarsien avulla saavutetaan maan pinnalta jopa yli 20 metrin korkeudella sijaitsevat ikkunat. Pesulaitteiston tuo paikalle Reach & Wash -auto. Katso lisää »

 

 

 

Dr. Schutz kunnostaa ja hoitaa lattiat

Saksalainen Dr. Schutz on tehokas keino kunnostaa ja hoitaa lattioita. Menetelmä perustuu lattian pinnoittamiseen polyuretaanilla. Se tekee lattiasta kuin uuden – vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.
Meranti pinnoittaa lattian nopeasti, eikä toimintaa tiloissa tarvitse aina edes keskeyttää. Katso lisää »

  

Meranti  pitää huolen tekstiililattioista

Tekstiilistä valmistetut lattiapäällysteet pysyvät hyvässä kunnossa ja siisteinä, kun Meranti pitää niistä huolen. Tämä edistää myös sisäilman puhtautta. Merantin kolmevaiheinen palvelu varmistaa parhaiten tekstiililattioiden puhtauden, mutta asiakas voi hankkia myös osia kokonaispalvelusta. Katso lisää »


Graffitit pois seinistä

Merantilla on vankka osaaminen graffitien poistosta ja pintojen suojaamisesta. Poistot ja suojaukset toteutetaaan AGS Anti Graffiti System -menetelmällä. Katso lisää »
 

Katot pitkään hyvässä kunnossa

Puhtaat katot pysyvät kunnossa pitkään. Katot kannattaa pestä perusteellisesti – hieman ympäristöstä riippuen – viiden tai ainakin kymmenen vuoden välein. Myös talojen luhtikäytävät kaipaavat ylläpitävää pesua ainakin kerran vuodessa.  Katso lisää »
 

Yläpölyjen poisto parantaa sisäilmaa

Yläpölyjen poistolla on iso myönteinen vaikutus sisäilman puhtauteen ja tätä kautta tiloissa työskentelevien tai asuvien hyvinvointiin. Pölyä kertyy runsaasti lähes kaikkien tilojen yläosiin. Tämä aiheuttaa myös pölypalon riskin etenkin teollisuuden tuotantotiloissa. Yläpölyt kannattaa puhdistaa 2–5 vuoden välein. Katso lisää »

 

MerantiAkatemia neuvoo ja kouluttaa

Merantin asiantuntija- ja koulutuspalvelut – joiden toteuttamisesta vastaa MerantiAkatemia – auttavat hankkimaan, hallinnoimaan ja kehittämään puhtauspalveluja.  Katso lisää »